Jet servis KISIK BALIK BÜYÜLEDİ

araştırıcı

Aktif Üye
Tepki
63
Ödül
38
Saygıdeğer arkadaşlarım...

birkaç gün önce İtalcanna Lİchia 3 mt lik kamışımla ilgili yaşadıklarımı sizlerle paylaşmıştım...

bu paylaşımın sonunda "Nisan ayı sonu gibi garanti kapsamında yeni kamışım elime geçtiğinde sizleri bilgilendireceğim" demiştim...

Dün Akşam işyerinde son dakikalarda kapım çalındı ve Kargo şirketi uzun bir koli getirdi... İçimde bir heyecan sormayın.... Hemen kim göndermiş diye bakarken KISIK BALIKÇILIK yazısını görünce 🙂 🙂 🙂 bendeki mutluluğu sormayın... Hemen açtım.. Yeni bir İtalcanna lichia kamış (kırlan parça)... neredeyse yerimden kalkıp oynayacam...😛 20 kg lik çizgili Levrek yakalamış kadar sevindim...🙂

KISIK BALIKÇILIK PATRONU MEHMET BEYE VE TEKNİK SORUMLU KAMİL BEYE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ALLAH ONLARI DA BENİM GİBİ SEVİNDİRSİN...

Sizlerin olta kamışlarının kırılmaması dileğimle...

Bu hizmetlerin şekli, yolu, yasalarla çizilmiş. Olması gereken zaten bu. Ne yazık ki, olası sorunlarda kendi başımıza kaldığımızdan olsa gerek, extra bir hizmet almış gibi mutlu oluyoruz. Bu hizmetleri veren kazanır, vermeyen de maalesef posteki sayar.

Aynı hizmeti şimano dan beklemek değil, yasal olanı görmektir arzu edilen

Bu hizmetlerin şekli, yolu, yasalarla çizilmiş. Olması gereken zaten bu. Ne yazık ki, olası sorunlarda kendi başımıza kaldığımızdan olsa gerek, extra bir hizmet almış gibi mutlu oluyoruz. Bu hizmetleri veren kazanır, vermeyen de maalesef posteki sayar.

Biz ölümü gördük sıtmaya razı olduk 🙂

Back