jig makinası tavsiyesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timsah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Timsah

Aktif Üye
Tepki
231
Ödül
73
Merhaba arkadaşlar kısa süre önce aldığım jig kamışı için makina tavsiyelerinizi bekliyorum

JİGGİNG TERMINATOR II 52B/S

MAX 300G PE 3~6 MAXIMUM POWER 90° 13KG 60° 24KG

bu kamış için siz neler önerebilirsiniz şimdiden çok teşekkürler..

hmm.. canavar gibim popping kamışı 😀
varmı abi fiyatda bir sıkıntı senin için.. sınırın varmı yani

çıkrık değilmi bu abi.. çıkrıkmı istin yoksa normal sarım makinasımı jig için ?

anladım anladım.. light diyorlar bu günlerde bu makinalara oke s modeli.. 20 yıldır balık tutarım egede çekmedigim balık kalmadı.. ama bunlardan hiç kullanmadım ne desem yalan olur..normal jig olta makinası dersen o zaman baya birşeyler paylaşırım

Sorry..

işine karışmak gibi olmasın abi.. sağdan soldan duydugumu diyim sana pek verimli olmuyormus bu s modelleri diger öteki çıkrıklar hariç tabi.. ben bile almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım inan.. neyse
abi büyük balık işi shimano vede daiwa nın işidir.. diğer firmalarda da var tabi ama bu ikisi bu iş için özellikle yapılmış..
Stella - Saltiga bu işin son noktası.. ben daha muhafazakar 😀 okuma kullanıyom cedros-raw-salina hepsi mevcut bende eğede alamıyacagı balık yok bana kalırsa
abi sana önerim stella tabi.. ama saragosa vede daiwa nın blue heart dedikleri 😀 saltis var oda süper.. dediğin gibi orkinossa hedefin stella ve saltiga fakat çok pahalı alıcak olsam saragosa alırdım orkinosu bile çeker bu makina

Back