Vallahi gümrük kargodan önce eski jdm modelin 2200 gibi bi fiyata 6 ay önce satıldığını biliyorum. Ha gümrük ve cargo ve vergiyi nasıl hesapladınız bilmiyorum ama bu makine 2015 eski modelle karıştırmış olmayasınız. Üstelik ebaya bu ürün henüz gelmedi. Japon pazarına daha yani dağıtılalı 15 gün gibi bi zaman oldu galiba. Japon plat sitesinde bugünkü yen fiyat karşılığı zaten 1450 tl. Vallahi cargo,gümrük ve vergi kısmını bilmem biz bi arkadaşımız sayesinde bu makineleri getittirebildik. Makine bendede var. Geleli daha bir hafta oldu. Diğer mekineye daha misina sarılmadı. Yani size diyeceğim şu ben bu makinenin eski ve daha ucuzunun buralarda satıldığı fiyatı ve oradan kargoyla buraya geldiğinde 2200 gibi fiyatlara satıldığını biliyorum. Yanlız bu yeni modelin sıcak fırsat olduğunu söylemedim. Öyle deseydim sıcak fırsatlar bölümüne ilanını koyardım. Ayrıca senihcan nikli kardeşim. Ebay ve plat sitelerinde shimano fliegenin 850 ile 950 tl fiyat karşılığı satılan bir makinenin buralarda sıcak fırsat bölümünde 2. El olarak 1200 ile 1500 tl gibi fiyatlara satıldığınıda gördüm. Ha bu fiyatlara alanıda satanıda eleştirmem. Ama ikinci elde satılan makine fiyatlarına bakarak bu makineninde bakarsanız japon plat veya diğer sitelere fiyatının ne olduğunu benim istediğim rakamın abartılı olmadığını anlarsınız. Ayrıca bu yeni jdm versiyonun buralarda satılsa kaça satılacağınıda merak etmiyor değilim. Neyse kafanızı fazla şişirmek istemem. Ben çok abaŕtı bi fiyat olarak düşünmüyorum. Ama fikrinizede saygı duyuyorum. İyi akşamlar.