jig makinası tavsiyesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Timsah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Byblack nikli kardeşim makinenin 2009 jdm modeli üsküdarda ergin balıkçılıkta 2.200 tl gibi bi fiyata satılıyordu. Şimdi bana göre bu makine ondan daha iyi 2015 model ve extra özellikleri var. Şimdi bu makineye 2100 tl' ye oraya koysam biçok olumlu olumsuz yorum gelicek insanlarla durduk yere tartışmak istemiyorum.

Byblack nikli kardeşim makinenin 2009 jdm modeli üsküdarda ergin balıkçılıkta 2.200 tl gibi bi fiyata satılıyordu. Şimdi bana göre bu makine ondan daha iyi 2015 model ve extra özellikleri var. Şimdi bu makineye 2100 tl' ye oraya koysam biçok olumlu olumsuz yorum gelicek insanlarla durduk yere tartışmak istemiyorum.
Hocam twinpowerın yeni modelleri gümrük dahil 1850 tl bugünkü dolar kurundan . Türkiyede Stella internet fiyatı balık marketlerinde 2100 tl . Normal olarak hiç bir forumda veya online sitede satılmaz 2100 tl gibi bir fiyata. Bence en mantıklısı arkadaş kullansın makineyi ya da ebayde falan ilan açsın.

İzo kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

Vallahi gümrük kargodan önce eski jdm modelin 2200 gibi bi fiyata 6 ay önce satıldığını biliyorum. Ha gümrük ve cargo ve vergiyi nasıl hesapladınız bilmiyorum ama bu makine 2015 eski modelle karıştırmış olmayasınız. Üstelik ebaya bu ürün henüz gelmedi. Japon pazarına daha yani dağıtılalı 15 gün gibi bi zaman oldu galiba. Japon plat sitesinde bugünkü yen fiyat karşılığı zaten 1450 tl. Vallahi cargo,gümrük ve vergi kısmını bilmem biz bi arkadaşımız sayesinde bu makineleri getittirebildik. Makine bendede var. Geleli daha bir hafta oldu. Diğer mekineye daha misina sarılmadı. Yani size diyeceğim şu ben bu makinenin eski ve daha ucuzunun buralarda satıldığı fiyatı ve oradan kargoyla buraya geldiğinde 2200 gibi fiyatlara satıldığını biliyorum. Yanlız bu yeni modelin sıcak fırsat olduğunu söylemedim. Öyle deseydim sıcak fırsatlar bölümüne ilanını koyardım. Ayrıca senihcan nikli kardeşim. Ebay ve plat sitelerinde shimano fliegenin 850 ile 950 tl fiyat karşılığı satılan bir makinenin buralarda sıcak fırsat bölümünde 2. El olarak 1200 ile 1500 tl gibi fiyatlara satıldığınıda gördüm. Ha bu fiyatlara alanıda satanıda eleştirmem. Ama ikinci elde satılan makine fiyatlarına bakarak bu makineninde bakarsanız japon plat veya diğer sitelere fiyatının ne olduğunu benim istediğim rakamın abartılı olmadığını anlarsınız. Ayrıca bu yeni jdm versiyonun buralarda satılsa kaça satılacağınıda merak etmiyor değilim. Neyse kafanızı fazla şişirmek istemem. Ben çok abaŕtı bi fiyat olarak düşünmüyorum. Ama fikrinizede saygı duyuyorum. İyi akşamlar.

Daiwa saltiga şu an japonyada 2000 tl fiyata gelen japon yeni ile satılıyor. Eski modeli ise buralarda balıkçılarda 4300 tl. Gibi fiyatlara satılıyot. Bu toptan alışverış yapan firmalar daha ucuza almaları ve bu kadar giyat farkı olmaması gerekmezmi diyede size sormadan edemiycem.

tackle_2270_406551222.jpg Adsız-crop.png

Daiwa saltiga 6500 modeli.. 8000 lik modelinden sadece makara küçük fiyat farkı 75 $ civarı
resimdekide amerikadaki fiyatı 1300*2600 : 3380 tl + 34.64 $ da kargosu var fiyat bu arkadaşlar..

Massarti nikli beyefendi böyle hitap ediyorum kusura bakmayın telefondan foruma katılıyorum. Japonyada 2010 model yok. Biz baktırdık. Keşke bulabilseydik. Ama bize ordan gelen bilgi şu satıcılar üretici firmaya bu 2010 modelleri gönderiyor firmada bu modelleri avrupaya dağıtıp japon pazarına yeni 2015 modelleri dağıtıyor ve tabi dünyayada. Biz bu modeli malesef bulduramadık ama ebay veya başka sitelerde olabilir. Onu bilemem. Hatta biz shimano ultegra veya antares kamışta getirtmek istedik ama bize denen orada bu kamışların modeli değil o şekilde teleskobik kamış bile yok. Bizde kendimize yeni model daiwa extra surf 33 425 tele surf kamış aldırttık.

estafurullah.. yapım gereyi baya araştırmacı birisiyimdirde bu yüzden yazdım yanlış anlama..birde resimdeki makinayı stellaya benzettim

Hayır hayatta yanlış anlamam. Japonyada stella sw 8000 modelide 2000 tl karşılığı fiyatlarda. Dediğim gibi biz 4 adet makine getittirdik. Fliegen ve 2015 twinpower sw 8000 pg benim abim biraz acemi ve bu sezon balığa başladı. Birkaç palamu yakalayınca bi hevesle makineden onada tavsiye ettim ve oda aldı. Ama ölü sezondanmıdır nedir bi makine bana yeter diğerini satalım dedi. Bu satma işide böyle ceryan etti. Makine 2015 twinpower sw 8000 pg jdm. Eğer plat japan angler sitelerine bakarsanız fiyatının 1400 ile 1450 tl karşılığı yen fiyatında satıldığını ve hepsindede bu aydan itibaren sipariş aldığını ve bazılarınında stoğunda olmadığını görebilirsiniz.

Vallahi gümrük kargodan önce eski jdm modelin 2200 gibi bi fiyata 6 ay önce satıldığını biliyorum. Ha gümrük ve cargo ve vergiyi nasıl hesapladınız bilmiyorum ama bu makine 2015 eski modelle karıştırmış olmayasınız. Üstelik ebaya bu ürün henüz gelmedi. Japon pazarına daha yani dağıtılalı 15 gün gibi bi zaman oldu galiba. Japon plat sitesinde bugünkü yen fiyat karşılığı zaten 1450 tl. Vallahi cargo,gümrük ve vergi kısmını bilmem biz bi arkadaşımız sayesinde bu makineleri getittirebildik. Makine bendede var. Geleli daha bir hafta oldu. Diğer mekineye daha misina sarılmadı. Yani size diyeceğim şu ben bu makinenin eski ve daha ucuzunun buralarda satıldığı fiyatı ve oradan kargoyla buraya geldiğinde 2200 gibi fiyatlara satıldığını biliyorum. Yanlız bu yeni modelin sıcak fırsat olduğunu söylemedim. Öyle deseydim sıcak fırsatlar bölümüne ilanını koyardım. Ayrıca senihcan nikli kardeşim. Ebay ve plat sitelerinde shimano fliegenin 850 ile 950 tl fiyat karşılığı satılan bir makinenin buralarda sıcak fırsat bölümünde 2. El olarak 1200 ile 1500 tl gibi fiyatlara satıldığınıda gördüm. Ha bu fiyatlara alanıda satanıda eleştirmem. Ama ikinci elde satılan makine fiyatlarına bakarak bu makineninde bakarsanız japon plat veya diğer sitelere fiyatının ne olduğunu benim istediğim rakamın abartılı olmadığını anlarsınız. Ayrıca bu yeni jdm versiyonun buralarda satılsa kaça satılacağınıda merak etmiyor değilim. Neyse kafanızı fazla şişirmek istemem. Ben çok abaŕtı bi fiyat olarak düşünmüyorum. Ama fikrinizede saygı duyuyorum. İyi akşamlar.

Hocam bende plattan baktım zaten .Ebay fiyatları daha pahalı oluyor plattan. Türkiye de garip bir şekilde stellalar Japon fiyatlarıyla aynı fiyata satılıyor ondan dedim o fiyata alıcı bulamazsınız . Bulseye artık Japonya dahil satılmıyor ondan piyasası yüksek. Şahsen Türkiyeden Fligen kimseden almam direk getirtirim çok uçuk fiyatlar isteniyor. Özellikle balıksevdamda genel olarak insanlar Japon fiyatlarına bakıyor . Twinpower sw 8000 pg fiyatı şuan platta 556 dolar(kuru 2.7 tlden hesapladım) + %20 gümrük + kargo 1850 civarı . Türkiye'de şuan yeni twinpowerları göremedim ama eski modeller 1400 1650 tl arası fiyatlara satılıyor şuan . Tabi son dönemin uyanıklığı Japonyadan kendileri getirtip satan firmalar var sağlam kar payı koyup . Daiwa konusu gerçekten çok enteresan 2200 tltlik makineler Türkiyede 3500 4000 gibi rakamlara satılmaya çalılıyor ama shimanoda bu durum yok . Ama şöyle söyleyim ben 3600 tlye Türkiyede satılan daiwa tournement basiair 'ı çok makul bir fiyata aldım 2. el . Makine yeni olsa da sizde ki yinede satmaya çalışınca baya bir zarar edersiniz ondan dolayı en mantıklısı makineyi satmak yerine kullanmak zevkini çıkardıktan sonra makul bir fiyata 2. el olarak satmak.

Back