Jig palamut avımız

2 kişi 54 tane çok değil mi
Yanlış bilmiyorsam kişi başı 5 kg limit olması lazım.
Allah'tan gırgırlar yasaklanmış.

Avlarımdan da görebileceğiniz gibi balık olduğu halde 1 yada 2 levrek alıp dönüş yaparım.
Ama göç balıklarında böyle bir kıstasım yok zaten saklamıyorum.
gece yarısı, bazen de hiç uyumadan 1 saat karada yol sonra 1 saat denizde yol, rüzgarı, ıslanması, masrafı, yorgunluğu, vs... bu kadar zahmetten sonra zaten kısa süreli olan balığı bulmuşken 30 dakika sonra eleştirenler dahil kimse avı bırakmaz kusura bakmayın.

Maşallah tebrikler süper bir av olmuş nasıl keyif verdiğini düşünemiyorum bile..

Teşekkür ederim Engin avlarımız bol bereketli olsun.

Harika bir av. Tebrikler. İstanbuldan hayır yok. Bir yolunu bulup sizin oraların yolunu tutmak lazım.

Abi burdada zaman zaman yapıyor. hep beraber 12 ay av veren bir yere gidelim 🙂

@ayhan arıkan

Bugün eski oturduğum binadan bir abim aradı. Dedi gazi bizim oralarda böyle böyle senin o yaptığın sistem ile ( spin aslında bizimkisi ) jig ile acaip balık alıyorlarmış bana da bir şeyler ayarlarmısın dedi.

Bende elbette ayarlarım abi dedim.

Ondan sonra sizin bu videoyu gördüm. Acaba erkan abi bu videoyumu gördü yoksa civarda başka av yapanlarda oldumu. Kendisi aslen kara bigalıdır her hafta sonu İstanbul' dan kara bigaya gider.

videoyu yeni yükledim benim videoları görmüş olması zor bence 🙂

Vealeykümselam kendisi de okuyor zaten, teşekkürler.

daha iyileri hepimizin olsun.

jigler 28-40 gr arasında kullandık. 40 gr çabuk iniyor hızlı oluyor lakin baya yoruyor.

Tebrik ederim güzel av olmuş.

avcılık konusunda 28 mi 40 lık mı daha iyi iş yaptı ?

dibe değdirdiniz mi jigleri ? orta suda mı başladınız ?

Tebrik ederim güzel av olmuş.

avcılık konusunda 28 mi 40 lık mı daha iyi iş yaptı ?

dibe değdirdiniz mi jigleri ? orta suda mı başladınız ?

40 daha iyi çalıştı sanki.
dibe indirmedik genelde orta su ve üstünde yapıyor ama sürekli değişiyor.
balık varsa daha inerken alıyor zaten. attıktan sonra misina boşalmaya devam etmiyorsa balık yemi kapmış demektir boşluk alıp tasma.

Back