Jig yem tavsiye

ali bey,

bu dört balığıda yakalayabileceğiniz yer ege denizi, eğer kuzey egede çanakkale bölgesinde avalanacaksanız akıntıyıda düşünerek daha yüksek gramaj jigyem almanızı gerekir.

fiyat performans olarak en iyi jig guntetsu, kamışına atarına göre alabileceğin en ağır jigi almanızı tavsiye ederim, ağır jerkler hem atış esnasında, hem sert havalarda hemde batma süresi olarak avantaj sağlar. ayırca ağır jigler yaptığınız jerk hareketleri yapmanızda yardımcı olur ve hızlı tepki verir.

tavsiyelere gelince,
arkadaşların söylediği tüm jigler hedef balığınıza uygun. Arkadaşların yazdıklarına ilave olarak jackson gallop da alabilirsiniz.
palamut ve torik için, mavi, pembe,
lüfer için, mavi, pembe, beyaz, gümüş
sinarit içinde, beyaz, pembe ve zebra desenli jigler alabilirsiniz.

Kardeş 10 gr lıkları 80 metre nasıl atıyon.?

Vallah oturup olcmedim ama surf kamusla attigim mesafeden cok cok uzaga dustugunu makinemde sarili 100 metre misinanin makina kafasinin metalleri gorununce anliyorum asagi yukari dustugu mesafeyi
Kamis major kraft 10 30
Misina 0.30 maxim tesla
Jid dandik bir 10 gr

Süper 30 luk misina ile
Bende denicem hemen

Uzak atis konusu bir cok etken mevcut musina ince olacak kamis uygun olacak ayrica en onemlisi atilan jig yada rapala homojen bir agirliga sahip olacak kullandigim jig slim yapili belkide budur kiymeti bilemiyorum

Ben hayatimda ilk defa bir atisimin bu kadar uzaga dustugunu gordum

Dene dene

O zaman uzak atışa devam et kardeşim.ben yakından alıyorum. Vazgeçtim denemicem.30 luk misina ile

Su konuya yazilan cevaplara bak birde don yazdigin yorumlara bak 2010 yilindan beri bu sayfada daha onceki ismiylede 3 5 yil oncesinden beri takip ederim senin gibi yorum yapip dalga gecen ilk defa denk geldi

abi tesadüfen konunu gördüm burdan yazayım bu sene çanakkaleye gitcen mi ben ramazanda gitmeyi düşünüyorum 😀

abi tesadüfen konunu gördüm burdan yazayım bu sene çanakkaleye gitcen mi ben ramazanda gitmeyi düşünüyorum 😀

Yok cagri yogunum bagdatta goreve geldim şartlar zorlu biraz burada sıkıntılı buralar donebilirsek neden olmasin

Back