Jigging hakkında

little-captain

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Abilerim iyi akşamlar. Ben hep tekneden normal olarak avlanırdım . Fakat sırtı - jig ile yapılan avlarla yakalanan balıkları gördükçe benimde yapasım geldi . Fakat hiç bir bilgim yok . Bana biraz bilgi verirmisiniz ? Nasıl yapılır falan .
10949781_980965291932748_1460056014_n.jpg

Bu sahteler nasıl işe yarar mı ?
Bunların daha uzunları oluyor onların farkı nedir ?
Şimdiden teşekkürler .

selam birinci konu vedat abay oğlu üstadın videosunu açıp ordan vertical jiging nasıl yapılır sözlü anlatım var onu dinleyeceksiniz diğer videoda jigi tekneden naıl aksiyon verilir seyredeceksiniz tekneden sırtıda ise burak karadeniz üstadın rapalalı sırtı takımı hakkında yazısını okuyup bilgiedinebilirsiniz ve akın kaptanın dipsırtısı bilgi havuzu konusunu açıp tekneden sırtı nasıl yapılır bilgi edinebilirsiniz

selam birinci konu vedat abay oğlu üstadın videosunu açıp ordan vertical jiging nasıl yapılır sözlü anlatım var onu dinleyeceksiniz diğer videoda jigi tekneden naıl aksiyon verilir seyredeceksiniz tekneden sırtıda ise burak karadeniz üstadın rapalalı sırtı takımı hakkında yazısını okuyup bilgiedinebilirsiniz ve akın kaptanın dipsırtısı bilgi havuzu konusunu açıp tekneden sırtı nasıl yapılır bilgi edinebilirsiniz
Teşekkür ederim Hüseyin Abi

Back