Jigging & Heavy Spin Makina Önerisi Yardım

BaşMinekolos

Daimi Üye
Tepki
5,338
Ödül
113
Merhaba Arkadaşlar,
Sizlerden makina önerisi isteyeceğim,
Genel olarak 30-40 gram jigler ile dikey jigging yapıyorum ,
Kamışım xzoga mastery, 2,50m 230gr
Bu kamışa stradic 5000 taktım ağır geldi , exxense 4000 taktım sarım hızı düşük kaldı.
yani aradığım, hem sarım hızı biraz yüksek , hem hafif , hemde güçlü bir makina
Siz olsaydınız bu kombinasyona hangi makinayı uygun görürdünüz ?

Kamışın arkasında 30 gr balans ağırlığı vardır onları çıkarırsan Kamış 200 gr oluyor şiddetle tavsiye ederim
Makine olarak balistik lt 3000 ile kombinledim 3-4 sene bu kombini kullandım
Hem spin hem light Shore jig hemde dikey jiging teknikleri ile kullandım
8-9 kg balıkları çok keyifli bir şekilde aldım
Zaman zaman 4500 slamer lll ile kombinledim kıyıdan av için makine uyumsuz oldu ancak tekneden dikine avcılıkta çok çok iyi oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi aklını karıştırayım @BaşMinekolos , vanquish kullanacağım diyorsun 77cm sarımlımı daha iyi olur 88 cm mi !!!!????????????

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kamışın arkasında 30 gr balans ağırlığı vardır onları çıkarırsan Kamış 200 gr oluyor şiddetle tavsiye ederim
Makine olarak balistik lt 3000 ile kombinledim 3-4 sene bu kombini kullandım
Hem spin hem light Shore jig hemde dikey jiging teknikleri ile kullandım
8-9 kg balıkları çok keyifli bir şekilde aldım
Zaman zaman 4500 slamer lll ile kombinledim kıyıdan av için makine uyumsuz oldu ancak tekneden dikine avcılıkta çok çok iyi oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abim , @KaNKuRT aklımı karıştırdı, twinpower 5000 dedi baktım ağırlığı çok uygun, bende exense i satılığa ve takasa çıkardım. yine de bu arada aklınıza başka makina önerisi gelirse yazarsanız çok sevinirim.

Daiwa bg serisi (3500-4000) isinizi gorebilir.. bir arkadasim certate 5000dxh satiyor.. butce varsa certate hem shore hemde tekneden isinizi gorebilir.. ben kullaniyorum ikisini de tavsiye ederim..

Daiwa bg serisi (3500-4000) isinizi gorebilir.. bir arkadasim certate 5000dxh satiyor.. butce varsa certate hem shore hemde tekneden isinizi gorebilir.. ben kullaniyorum ikisini de tavsiye ederim..
BG serisi olmaz ama CERTATE olabilir belki , Kayhan hocam exsence ile takas düşünür mü arkadaşınız ? veya exsence yi satıp öyle de bakabiliriz , fiyat ne düşünüyor ?

Back