k.adası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan minik48
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minik48

Yeni Üye
Tepki
7
Ödül
5
Aydın Kuşadası'nda merkezde kalamar ve çupra merası bilen var mı arkadaşlar

Bu soruya verilebilecek cevapları ben de merak ettim açıkcası. 🙂

Neden ?? Mülakat sorusu sormadık yer bilenler yazsın
Bakalım verim aldığı meraları açıkca ve herkesin okuyabileceği bir forumda uluorta verebilecek kadar bonkör biri ya da birileri çıkacak mı? Öneri isterseniz öneriler elbette verilecektir, ben de verecektim ama önce, bu bölgede sıklıkla av yapan insanlardan bir bölge ya da bilgi tavsiyesi gelecek mi bunu merak ettim. Mesajımda da bunu yazdım zaten, yazdığımdan ne anladığınızı bilmiyorum ama ben sizin yazdığınız son mesajda üslubunuzu hoş bulmadım.

Hocam kimse söylemez bende söylemeyeceğim..
2 ay kadar önce kuzenim kuşadasına göç etti hem birkaç iş hemde mera keşfi için hafta sonu bende gittim 1 gün boyunca kuşadasını başından sonuna kadar gezdik balıkçılar ile denk geldik sohbet ettik olta attık kalamar merasını da bulduk suda canlı canlı mırmır çupra da gördük..
Ben döndükten 1 hafta sonra da ilk kalamarını yakaladı..
Kamış, makine, ip ve sahte konularında forum ortamında fikir alışverişi her zaman kıymetli ama mera işi bence de söylenmemesi gereke emek verilerek öğrenilmesi gereken bir konu @BALIKDENiZDE hocamın dediği gibi oranın müdavimlerine haksızlık olarak görüyorum..
Sadece bir tiyo vereyim çünkü çok ortada ve en bilindik mera burası gezmeye de bu resimdeki yerin çevresinde başlayabilirsiniz..
Rast gelsin

Dosyalar

• Screenshot_2026-03-07-00-06-47-170_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2026-03-07-00-06-47-170_com.miui.gallery.jpg
    16 KB · Okunma: 46
Back