KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU - KILIÇ BALIĞI

Tepki
3
Ödül
13
MÜCADELE YAKLAŞIK 2 SAAT KADARDIR.SON YARIM SAAT KAYDA ALINMIŞ VE KISALTILMIŞTIR.

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba Ahmet Bey, hikayesini ağzınızdan dinlemiştim, videosu da muhteşem olmuş. Omoto Severo makinayı iyi zorlamış hayvan. Eminimki tekneyi görmese de mücadelesi bile yetmiştir size. Bir dahaki sefere tekneye çıkması dileğiyle.

Anlatmıştın bu balığı bana, şimdi videoyu izleyince iyice üzüldüm 🙁

Valla Ahmet abi müthiş mücadele hayran kaldım bu sefer kılıçbalığı kazandı inşallah birdahakine zafer sizin olur rastgesin.

Filimin tamamını izledim. Bu kadar sakin ve usta davranmana rağmen kurtulmayı başarmış. Demekki kısmet değilmiş. Canın sağolsun. Balık olsun da varsın takımlar kopsun, bence böylesi daha heyecanlı. Rastgelsin.

İnsanın nutku tutuluyor, Başlığa kaçırdığını yazmışsın abi ama, ben çıkıcak diye bekledim o balığı 🙂 müthiş bir mücadele, sağlık olsun demekten başka diycek bişey yok sanırım. Yaşattığı adrenalin kar sayılır.... daha iyiler rastgelir inşallah.

Sağlık olsun Ahmet abi bidahaki sefere rastgele İnşallah en kısa zamanda güzel bir av gerçekleştirebilirsin bizim de gözlerimiz bayram eder. Bu video bile çok keyifli bir de balığı yakalarsan tadından yenmez🙂

Bir dahaki karşılaşmayı sabırsızlıkla bekleyorsunuzdur sanırım.
Eğer karşılaşabilirseniz ben her ihtimalde kazananacağınızı düşünüyorum.
Rastgelsin

valla benım için bile yıkım oldu sizi düşünemiyorum geçmiş olsun. gerçek olan balık gerçekten büyüktü.🙂

Back