Kadıköy İnceÇizgi'de Tanışma Hepinizi Bekliyoruz 04.09.2013 Çarşamba Saat 11:00-21:00

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
valla ciddiye almayın 🙂 kalbim orada ama harbiden bi an düşündüm gelmeyi 😀 hamdi abi yi harbiden özledim daha çok muhabbete gelmek isterim ama 🙂 yol uzak beyaaa 😀 bu sezonda orada olacağıma evin karşısına geçer levrek tutarım 😀 akşamları üzerime bıldırcın yağıyor 🙂

Bıldırcınlardan at hacı deepfreez e benim için 20-30 tane 😀 Gelince mangal yaparız 😀

Çok güzel bir organizasyondu daha öncesinden neden organizasyonlara katılmadım diye pişman olmamı sağlayan ... Tüm abilerim ve kardeşlerimle tanışma fırsatı buldugum hiç tutmadıgım görmedigim ismini bile söleyeniyecegim balıkların yakalanıs hikayelerini dinlerken mest oldugum bir organizasyondu tüm emegi gecenlere teşekkür ederim ... Birdaha ki organizasyonu iple çekiyorum 🙂

Kardeşim çok memnun oldum tanıştığıma, bunu saymıyorum, biz bir ara ayrı takılalım 😀

SEVGİLİ DOSTLARIM ARKADAŞLARIM ,BANA KIRILANLAR DAHİL 🙂

Haberim olmasına rağmen katılamadım emin olun ki çok üzgünüm ,işlerim başımı aştı Erciyes dağı oldu 😀 sizleri çok özledim..

vaktim başka insanlara satılmış veya satılıyor olan bir kişi olarak orada olamamamın üzüntüsünü yaşıyorum tüm kalbim ile ,hep takipdeyim emin olun arada girip bakıyor ve çıkıyorum ..

her dostuma selam olsun
ah bir emekli olayım ben yapacağımı biliyorum 🙂

Faruk UStam canım ciğerim, herşeyim 😀 Sohbetten sonraki ortamı görseydin, ah ahhh diyorum başka bir sey demiyorum sen anladın onu 😀 😀 Çooookk özledik senii gel artık 😀

Katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum, çoookk güzel muhabbet oldu 🙂 Bir ara oturacak sandalye kalmadı son derece kalabalıktık 😀 Resimler çekildi yarın yeni bir konu altında paylaşacağız şimdilik sağlıcakla kalın 🙂

Faruk UStam canım ciğerim, herşeyim 😀 Sohbetten sonraki ortamı görseydin, ah ahhh diyorum başka bir sey demiyorum sen anladın onu 😀 😀 Çooookk özledik senii gel artık 😀

canımsın Selahhatincim emin ol ki bende çok sıkıldım ve yoruldum ,çok yakın da aranızda daha fazla olacağım kefenin cebi yok beyaaa, nereye kadar ...🙂

ama az kaldı çok bunaldım bana bir org. lazım yavvv ,çadırlı ve kalmalı olsun sıkıldım bu istanbullunun derdinden 🙂

herkezinmi cihazı bozuk abiii yaaaa 😀😀😀

canımsın Selahhatincim emin ol ki bende çok sıkıldım ve yoruldum ,çok yakın da aranızda daha fazla olacağım kefenin cebi yok beyaaa, nereye kadar ...🙂

ama az kaldı çok bunaldım bana bir org. lazım yavvv ,çadırlı ve kalmalı olsun sıkıldım bu istanbullunun derdinden 🙂

herkezinmi cihazı bozuk abiii yaaaa 😀😀😀

Abi yazın seni hepimiz mazur görüyoruz biliyosun 😀 Ama sonbahardan itibaren kaçarın yok bilesin 😀 Nerde istiyorsan hemen söyle ayarlayalım, sen sadece zaman ve tarihi belirle ben bizzat konu açacam 😀 Kasım'da askerim gitmeden seninle bir sohbet muhabbet patlatmam lazım ona göre 😀

Okey çok güzel bir kırmızı benek alabalık avlağım var oraya bir seyahat etmeliyiz... kanımca ayrıntıları daha sonra paylaşacağım ver elini Bolu diyeceğim çok yakın zaman da ,bilginize 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back