Kadıköy İnceÇizgi'de Tanışma Organizasyonu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorun etme Fatih, bizde organizasyon bitmez, uygun bir zamanda mutlaka birine katılırsın 😉

Ama, bağımlıklık yapar ve kaçırdığın organizasyonlara o zaman daha çok üzülürsün

İşte bende ondan şimdiden peşin peşin üzülüyorum ilk defa gidenler nasıl kaçırdık diyor o bakımdan neyse abi elden bişi gelmez

Abi buluşma olarak abu sefer Kumkapı derim ben ama senin önerin varsa tabi ki başımın tacıdır 🙂 Sarayburnunda da olta atılabilir bir kaç saat 😉 Haftaya Salı Carsamba gibi onay gelirse de eşkina yoklaması niyetim var 🙂

İşte bende ondan şimdiden peşin peşin üzülüyorum ilk defa gidenler nasıl kaçırdık diyor o bakımdan neyse abi elden bişi gelmez

Fırsat bulamadığımız dönemler bizimde başımıza geliyor Fatih, yapacak bir şey yok haliyle ama hayat çok hızlı akıp gidiyor ve geriye dönemiyoruz 😉

Karşımıza daha çok fırsat çıkacaktır, yeter ki, Allah sağlık, sıhhat versin, gerisi teferruat, isteyince herşey olur

Her zaman rast gelsin...

Abi buluşma olarak abu sefer Kumkapı derim ben ama senin önerin varsa tabi ki başımın tacıdır 🙂 Sarayburnunda da olta atılabilir bir kaç saat 😉 Haftaya Salı Carsamba gibi onay gelirse de eşkina yoklaması niyetim var 🙂

Önümüzdeki hafta benim ne yapacağımı sana söyledim Selo'can

Ben dişli kovalayacağım 😀😀😀

Eyvallah kardeşim, yabancı yok, hepimiz biriz o ortamda, hiç çekinmeden muhabbete dalacaksın 😀

Hoppp YABANCI Yok derken 😉

Canım arkadaşlarım gelmek için her türlü operasyonu yapmışken iş yerinde yaşadığımız bir problem yüzünden gelemedim.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.Süper buluşma olmuş..

Hoppp YABANCI Yok derken 😉

Canım arkadaşlarım gelmek için her türlü operasyonu yapmışken iş yerinde yaşadığımız bir problem yüzünden gelemedim.Katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.Süper buluşma olmuş..

Hahahaha 😀
Süperdi,süper yakaladın Mert. 😀

Back