Kalamar bulmayınca rotayı barakudalara çevirdik.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Tepki
6,286
Ödül
113
Her zamanki gibi eylül gelince bütün sahtelere veda edip zokaya döndük. Eylül biraz zayıf geçse de Kasın 15 kadar her şey güzeldi. Ne olduysa kasım 15 ten sonra oldu. Yer yarıldı kalamarlar içine kaçtı 🙂 Yasaklarda gelince körfezde avlanmayı sevmesem de körfezin bilinen yerlerinde kalamar aramaya devam ettim. Nafile... Sıkıntıdan yine kendimi silikon yapımına vermiştim 🙂 Bir aydır onlarla oyalanıyorum. Dün gece yeter artık kalamarsızlıkta yasaklarda tak etti diyerek uykudan feragat edip sabah 5'te düştüm yola. İyi ki de düşmüşüm 🙂 İlaç gibi geldi 🙂 Gerçi eve geldiğimde kameranın kafa lastiği yüzünden kötü bir açı ile çekim yaptığını görünce biraz üzüldüm ama neyse. O kadar kusur olsun artık...
Makine : Shimano Sahara 3000
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : El yapımı silikon
Av saati : 07:00
Av :Barakuda ( 80 cm )
thumbnail_IMG_7763.jpg

Abdullah Bey sizin adınıza sevindim kendi gazınızı almışsınız😀 darısı benim gibi hafta içi gidemeyip haftasonu kaçak göçek nasıl yaparım, kuytu biyere gitsem jandarma yakalar mı, yakalar ise ne yapar, sorularında boğulup balığa gidemeyenlerin başına

Abi maşallah çok güzel.
Teşekkürler gkys.
Abdullah Bey sizin adınıza sevindim kendi gazınızı almışsınız😀 darısı benim gibi hafta içi gidemeyip haftasonu kaçak göçek nasıl yaparım, kuytu biyere gitsem jandarma yakalar mı, yakalar ise ne yapar, sorularında boğulup balığa gidemeyenlerin başına
Hafta sonunu pek tavsiye etmem. Zira ben yasak dışında gittiğim halde jandarma durdurdu. Nereye gittiğimi sordu balığa dedim. Oltaları görebilir miyim dedi. Hay hay arkada koltukta yatıyor bakabilirsin dedim. Balığa stres atmaya gidiyoruz yasak zamanlarda gidip daha çok stres olmaya değmez bence. İnşallah şu hastalık belasından kurtuluruz da rahat rahat gece balığına da gidebiliriz.
Abdullah Hocam ekmeğini taştan çıkaranlardansın maşallah. 😉
Teşekkürler Adem ağabey. Dün bayadır balık yemiyoruz ben balığa gideceğim dedim eşime. Oda balıkçımı yok git balıkçıdan al dedi. Bende ben tutarım ne gerek var dedim. Aynen öylede oldu. Bu balık beni utandırmadı 🙂

Teşekkürler gkys.

Hafta sonunu pek tavsiye etmem. Zira ben yasak dışında gittiğim halde jandarma durdurdu. Nereye gittiğimi sordu balığa dedim. Oltaları görebilir miyim dedi. Hay hay arkada koltukta yatıyor bakabilirsin dedim. Balığa stres atmaya gidiyoruz yasak zamanlarda gidip daha çok stres olmaya değmez bence. İnşallah şu hastalık belasından kurtuluruz da rahat rahat gece balığına da gidebiliriz.

Teşekkürler Adem ağabey. Dün bayadır balık yemiyoruz ben balığa gideceğim dedim eşime. Oda balıkçımı yok git balıkçıdan al dedi. Bende ben tutarım ne gerek var dedim. Aynen öylede oldu. Bu balık beni utandırmadı 🙂
Biz de buralarda hafta arası yakalayıp hafta sonu sofraya koyuyoruz. Ama benim eşim benden hırslı. Nerdeyse ben ona diyeceğim balıkçı mı yok diye🙂

Tebrikler Abdullah abi guzel bir boy denk gelmis. Umarim su asilar hastaliga karsi etkili olurda yasaklar kalkar tekrar baslariz. Nisan ayina kadar balik isi yas benim sanirim 🙂

Back