Kaldığımız yerden aynen devam...:)

Av bereketli, rapor öğretici, ortam güzel, hava güzel...👍
Ben bir türlü sahilden yemli av olayını beceremedim, bilgiler için teşekürler, av için de tebrikler Ishak Bey... Size rastgelsin, darısı başıma diyeyim..🙂

Sağlıklı günleri dilerim

Tebrikler, İsak. Firarileri salıyor musun?

Adamlar, o kadar tünel kazıp, ağa delik açıp tüyüyor, kodeste yağlanıp göbeklenmiş durumları, 2-3 günde Somali vatandaşlığına geçecek duruma gelince olta tadı hayatlarına mal oluyor. Alyanak olamadan, özgürlüğü kavrayamadan kömür üzerinde cehennem sonrası bir memelinin sindirim sisteminde seyahat.😀

İşte özgürlük bu kadar.

Sevgili Bülent im Alyanak olayı doğuştan olan bir olay.Ve sonradan olmuyor.Buna inan kardeşim.Benim gözlemlerime göre sadece ve sadece renk açılıyor.Yan yüzgeçler ve kuyruğun formu vs normale dönüyor.Ama o Allah vergisi olan Al yanaklık gerçekleşmiyor.

Ve en önemlisi doğal seleksiyona uğruyorlar.Çünkü nerede nasıl nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.Sakin bir havada yüksek bir yerden bir defa gözlemleme imkanı bulmuştuk.Aynen kafes içindeki gibi alaylar halinde bir bölgede dönüp duruyorlardı.

Sözün özü doğal seleksiyon işliyor...

Tebrik ederim İshak ağabey, büyük keyifle takip ediyorum tüm yazılarınızı ve avlarınızı. Sevdiklerinizle & sağlıkla nice güzel avlar diliyorum, saygılar ağabey...

Sevgili dostum, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler.🙂İnşallah tez zamanda darası başına kardeşim..

Av bereketli, rapor öğretici, ortam güzel, hava güzel...👍
Ben bir türlü sahilden yemli av olayını beceremedim, bilgiler için teşekürler, av için de tebrikler Ishak Bey... Size rastgelsin, darısı başıma diyeyim..🙂

Sağlıklı günleri dilerim

Sevgili Murat kardeşim, daha güzeli inşallah sana denk gelsin kardeşim.Durmak ve yılmak yok.Mesela bak 50 yaşından sonra AT-ÇEK öğrenmeye uğraşıyorum.😛Bu sene kış günlerinde bir çok defa deneme yaptığım halde bir türlü başarı sağılyamamıştım.🙁

Ama yılmadım...Ve başardım çok şükür...

Fevkaladenin de fevkinde müthiş bir günce, harikulada sunum, müthiş bir rapor İshak ağabey, ellerine sağlık, seni ve ekibi tebrik ederim 🙂

Devamı dileklerimle, her zaman rast gelsin...

Tebrikler İshak abi, harika bir av günü olmuş. İğne iğne Çipura tutmuşsunuz 🙂

İshak Bey, güzel avlarınız için tebrik ederim. 3 iğneye 3 balık birden; biz 10 lu çapariye bir istavrit bile denk getiremedik. Şansınız her daim bol olsun.

Sevgili Bülent im Alyanak olayı doğuştan olan bir olay.Ve sonradan olmuyor.Buna inan kardeşim.Benim gözlemlerime göre sadece ve sadece renk açılıyor.Yan yüzgeçler ve kuyruğun formu vs normale dönüyor.Ama o Allah vergisi olan Al yanaklık gerçekleşmiyor.

Ve en önemlisi doğal seleksiyona uğruyorlar.Çünkü nerede nasıl nasıl davranacaklarını bilmiyorlar.Sakin bir havada yüksek bir yerden bir defa gözlemleme imkanı bulmuştuk.Aynen kafes içindeki gibi alaylar halinde bir bölgede dönüp duruyorlardı.

Sözün özü doğal seleksiyon işliyor...

Bilmiyordum teşekkürler. Bana da geçen sene rengi ağarmış, karnı çökmüş bir tane denk geldi. Buralara nereden düşmüş anlayamadım. Dediğin gibi solungaç kapakları ancak allık sürseydim sararırdı.

Belediye otobüsündeki insanlar benzeri sürüleşme sanırım çipuralar için öğrenilmiş bilgi. Benim bunu gözleyecek durumum olmadı. Demek, sonradan edinilmiş bu davranış ve diğerleri canlının genlerinden gelen olmasa da onları etkiliyor.

Bunun en güzel örneği insandır. Doğruyu öğrenemeyeni doğa her zaman yok eder. Anlayamadığım biz nasıl bu kadar çoğalıp 7 milyara ulaştık. NASA tahminlerine göre 500 milyona inmemize az kaldı. 40 sene kadar.

Back