KALİTELİ KAMIŞ SEÇİMİ İÇİN YARDIM LÜTFEN..

ACEMİREŞAT

Aktif Üye
Tepki
87
Ödül
38
Boğazda kıyıdan avlanmak için kamış kalitemi yükseltmek istiyorum..3 seçeneğim var VERCELLİ G2,VEGA POTENZA SUPERCORE,DAİWA PRİME CASTER..Sizce hangisi? artı ve eksileriyle yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden herkese teşekkür ederim...(bu arada başka marka ve model öneriniz varsa açığım)

Bahsi geçen kamışlar hepsi üst düzey kamışlar hepsi birbirinden iyi. Ustalar el atar umarım bu kamışlar arasında ufka farklılıklar var kulkanimi sertliği erimi vs biri artarken diğeri azalır artıları eksileri gibi. Umarım içinize sinen kendi av stilinize en uygun kamışı alırsınız.

Bahsi geçen kamışlar hepsi üst düzey kamışlar hepsi birbirinden iyi. Ustalar el atar umarım bu kamışlar arasında ufka farklılıklar var kulkanimi sertliği erimi vs biri artarken diğeri azalır artıları eksileri gibi. Umarım içinize sinen kendi av stilinize en uygun kamışı alırsınız.
Teşekkür ederim çok sağolun..

Oncelikle daha onceki surf kamis deneyimlerinize gore dusunup hareket edin ve kamislarin ozelliklerine dikkat edin surf kamislarda yumusak ve sert aksiyon vardir yada mesela ben sert aksiyon sevdigimden vercelli gs2 derim bir baskasi yumusak aksiyondan dilayi potenza der bir baskasida daiwa derki hepsinide deneme sansim oldu ama yine ben yillarin aliskanligini birakmadim birakamadim o yuzden bu kamislara bakarken kendi ozelliklerinizi goz onunde bulundurun

Yaklaşımınız için teşekkür ederim düşünmemiştim hiç ama ben bu kamışların hiç birisini kullanmadım...bende okuma triorex 3 parça var biraz sert..

Yaklaşımınız için teşekkür ederim düşünmemiştim hiç ama ben bu kamışların hiç birisini kullanmadım...bende okuma triorex 3 parça var biraz sert..

Hocam Direk sınıf atlayacak olduğunuz için bu kamışlarda Mustafa Beyin se dediği gibi benimde aslında söylemek istediğim kendi av stilinize uygun olanı almanız olacaktır.

Hepsi de kalite, hepsi de fazlasıyla işinizi görecektir. Mümkünse hepsini elinize alın; elinize en iyi oturanı, gözünüze gönlünüze en hoş geleni alın.

Açıkçası arkadaşım yurt dışında hangisini bulursa onu getirecek eğer 3'ünüde yada 2'sini bulursa seçim yapmam gerekecek..😀

Back