Y.EmreKOLAY
Yeni Üye
Uzun zamandır forumu takip ediyodum ama ilk konuyu açmak şimdiye nasip oldu 🙂 .Dostlar elimde spirit surf 390 kamış ve okuma avenger av 55 var ama av 55 çok sıkıntılı çıktı benim için sorun çıkartıyor durmadan yerine bir makine alıcam ama kararsız kaldım bir ara penn surfblaster 7000 alıyodum ucundan döndüm sonra arkadaş decathlona falan baksana diyince şunu gördüm bilmem nasıldır ama size sormak istedim
(link)
Bu arada avlandığım yerde abartı bir yer değil tuzla , pendik , kartal attığımız kursunlar max 50 oda çinekopa yemli 🙂 Bunu yazdım ama hiç unutmam bulunduğum yere bir adam geldi bir ara ve nerdeyse bizim attığımızın 2 katına atarak istavrit katliamı yapmıştı o yüzden penn e sardım. Yardımlarınızı bekliyorum
(link)
Bu arada avlandığım yerde abartı bir yer değil tuzla , pendik , kartal attığımız kursunlar max 50 oda çinekopa yemli 🙂 Bunu yazdım ama hiç unutmam bulunduğum yere bir adam geldi bir ara ve nerdeyse bizim attığımızın 2 katına atarak istavrit katliamı yapmıştı o yüzden penn e sardım. Yardımlarınızı bekliyorum