Kaliteyi düşürmüşler :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zaad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaad

Daimi Üye
Tepki
542
Ödül
103
Fazla balığa gitmeye fırsat bulamasam da Ramazan Bayramı döneminde 1-2 kere Perch avına çıkabiliyorum. Bu avlarda en favori yemim Savagear cannibal shad silikonlardır. İnternetten siparişi verip elimdeki silikonları çoğalttım ama yeni aldığım ürünler ile geçen yıldan kalan arasında o kadar büyük kalite farkı var ki; sinir oldum 🙁
pKDKPp.jpg

Yeni ürünler, Fason üretim olabilir mi?

Fazla balığa gitmeye fırsat bulamasam da Ramazan Bayramı döneminde 1-2 kere Perch avına çıkabiliyorum. Bu avlarda en favori yemim Savagear cannibal shad silikonlardır. İnternetten siparişi verip elimdeki silikonları çoğalttım ama yeni aldığım ürünler ile geçen yıldan kalan arasında o kadar büyük kalite farkı var ki; sinir oldum 🙁
pKDKPp.jpg

Yeni ürünler, Fason üretim olabilir mi?
Farklı olan ortada ki mi hocam ?

Evet, ortada ki geçen yıldan kalan ürün. Yeni olan, eskiyle kıyaslayınca; Gözünden, boyutlarına, rengine kadar her türlü adi mal izlenimi veriyor.

Evet, ortada ki geçen yıldan kalan ürün. Yeni olan, eskiyle kıyaslayınca; Gözünden, boyutlarına, rengine kadar her türlü adi mal izlenimi veriyor.
Kalıp değişmiş. Bariz belli.
Peki silikonun yumuşaklığı değişmiş mi ? Aksiyonda çok fark ediyor mu ?

Büyük ihtimal çakma.
Enjeksiyon sonrası taşmalar vs var.(en üsttekinde kuyruk ucu)
Boyama şablonu 1 ve 3 arasında bile farklı çalışmış.

Ortadakinin kuyruktaki 6 kanala ek uc tarafta oval şekilde bir kanal daha var. Diğerlerinde bu yok. ama internette ne kadar shad baktıysam o hiçbirinde yok. Şimdi ortadaki mi orjinal oluyor ?

Yeni trend klasik gozden siyah goze donus yonunde. Ama siyah gozun normalde kullanildigi yer teke karides sahteleri ve silikonlari. Ancak perch avinda hem gecen seneki hem yeni aldiginiz silikonlar bence is yapar.

Back