Kamış Boyunu Nasıl Kisaltirim

Tekrardan merhaba sevgili hobidaşlar. Kimsenin işine yarayacağını düşünmüyorum ama yinede paylaşmak istedim tecrübelerimi. Moderatorlerimizden @agartan basarirsan haber ver demişti 😀 Şuan yapiskanlarin kurumasini bekliyorum. Kamışın boyunu kisalttim. Her parçayı en kalin tarafindan kestim. Kesilen parçalardan yaklaşık 3-4 cm (foto parça.1 ) zimparayla biraz daha inceltip yapıştırdım. (Sıkışıcağı yer istediğim yere gelinceye kadar.) O parçaları yapistirip tekrar topladim.

Mesajı şimdi gördüm, keşke yapmasaydın. Kamışın tüm karakteristiği değişti. Artık kamışın atarı ne bilmiyoruz, ayrıca kamışın mukavemeti ciddi oranda düştü. Kamış atış esnasında bile ayrılabilir.

Sonuçta bir arge yaptın ve tecrübe edinmiş oldun. Kamışın davranışı hakkında kullanım tecrübelerini de bekliyoruz.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba değerli hobidaşlar. Elimde böyle bir kamış var kapalı boyu 42cm açık 180cm . Ben bu kamışı sürekli yanında taşımak için boyunu kisaltmak istiyorum. Üzerine Dead ringer 10 Luk lrf makinası takicağim. Kapalı boy 20-25cm olacak şekilde. Bütün parçaları nasıl kisaltip tekrar birleştirim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı,?
yeni kamış alarak 🙂 rastgelsin...

Mesajı şimdi gördüm, keşke yapmasaydın. Kamışın tüm karakteristiği değişti. Artık kamışın atarı ne bilmiyoruz, ayrıca kamışın mukavemeti ciddi oranda düştü. Kamış atış esnasında bile ayrılabilir.

Sonuçta bir arge yaptın ve tecrübe edinmiş oldun. Kamışın davranışı hakkında kullanım tecrübelerini de bekliyoruz.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kesinlikle kamışın atari, esnemesi, atiş erimi felan değişti. Bunu göze alarak yaptim ama bana böyle küçük cebime koyabileceğim birşey lazımdı. 😀

Back