cemalettin
Aktif Üye
eskiden ne güzeldi, parçaları çek kamış hazır, balığa gitmeyeli çok şey değişmiş 😀
inşaallah, bu yazı biraz gevşetti beni, baya geriliyordum 🙂teşekkürler yorunlarınız için,Cemalettin bey, bende 3 aydır 2 parçalı kamış kullanıyorum. İlk aldığımda bende sizin gibi bu iki parçayı nasıl birlestirecem diye bakiniyordum. İlk başlarda sıkı sıkıya birleştiriyordum. Avdan sonra çıkarmak ne mumkun, çıkmıyor 🙂 sonra gevşek birleştirmeye basladim. Bu seferde kamışın ust parçası dönmeye başladı, hatta bazı atislarimda çıktığı bile oldu. En sonunda ayarı tutturdum (tatlı sert) yani elim alıştı. Demem o ki kullandıkça eliniz alışacak ve uygun şekilde kamisinizi birlestireceksiniz. Ne sıkı nede gevşek ortasında kısa zamanda alışırsınız.
hayırlı olsun kardeşim bol balıklı günlerde kullanmanı dilerim..ben hedef balık i tanımadan önce almış bulundum. Birde kafamda çok amacli kullanıma göre bir urun arayışı vardi bu denk geldi.
cihan posta kutuma baktım ama 300 msj var kimden gelecek bu posta neye bakacam...