Kamış Defteri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fatalbooz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskiden ne güzeldi, parçaları çek kamış hazır, balığa gitmeyeli çok şey değişmiş 😀

şu parçalı kamışlar nasıl takılıp sökülür 1 tek video bulamadım,(birisi hayrına bir video eklerse çok sevinecem ) kamış ararken bu kadar zorlanmamıştım 🙂

Cemalettin bey, bende 3 aydır 2 parçalı kamış kullanıyorum. İlk aldığımda bende sizin gibi bu iki parçayı nasıl birlestirecem diye bakiniyordum. İlk başlarda sıkı sıkıya birleştiriyordum. Avdan sonra çıkarmak ne mumkun, çıkmıyor 🙂 sonra gevşek birleştirmeye basladim. Bu seferde kamışın ust parçası dönmeye başladı, hatta bazı atislarimda çıktığı bile oldu. En sonunda ayarı tutturdum (tatlı sert) yani elim alıştı. Demem o ki kullandıkça eliniz alışacak ve uygun şekilde kamisinizi birlestireceksiniz. Ne sıkı nede gevşek ortasında kısa zamanda alışırsınız.

Cemalettin bey, bende 3 aydır 2 parçalı kamış kullanıyorum. İlk aldığımda bende sizin gibi bu iki parçayı nasıl birlestirecem diye bakiniyordum. İlk başlarda sıkı sıkıya birleştiriyordum. Avdan sonra çıkarmak ne mumkun, çıkmıyor 🙂 sonra gevşek birleştirmeye basladim. Bu seferde kamışın ust parçası dönmeye başladı, hatta bazı atislarimda çıktığı bile oldu. En sonunda ayarı tutturdum (tatlı sert) yani elim alıştı. Demem o ki kullandıkça eliniz alışacak ve uygun şekilde kamisinizi birlestireceksiniz. Ne sıkı nede gevşek ortasında kısa zamanda alışırsınız.
inşaallah, bu yazı biraz gevşetti beni, baya geriliyordum 🙂teşekkürler yorunlarınız için,

ben hedef balık i tanımadan önce almış bulundum. Birde kafamda çok amacli kullanıma göre bir urun arayışı vardi bu denk geldi.

Back