Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kamış Için Fosforu Takacak Aparat

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben çinli kardeşlerden ucuz olanlardan aldım, güzel parlıyor, 2 yıldır kapalı pakette kalanlar bile sabaha kadar çalışıyor.
Kamışın en uç halkasının 2 dikmesi arasına enine sıkıştırıyorum. banta falan gerek kalmıyor.
Maalesef benim kamışin uçtaki metal aralığı çok ince. Lineaffenin çiftli olan incelerinden aldım o bile kalın kalıyor.
Aksi gibi trio rex teleskopik içinde ince kalıyor. Uç halkada metal aralığı çok geniş.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sert aksiyonlu kamışta böyle bir sorun yaşamadım ama yeni aldığım dolgu uçlu esnek kamışta bende aynı sorunu yaşıyorum çözemedim maalesef.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Zil kullan.
Atistan sonra kamisin ucuna tak.
Hem bakbak belli bir süreden sonra şeşi beş görmezssin.Hemde fosfor gibi bir sarf malzemeden kurtulmus olursun. BAK BAK boyun agrisida cabasi :)

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben kamışa takmak yerine ucundaki halkanın üst kısmındaki boşluğa sıkıştırıyorum ;)

kullandığım kamış okuma carbonite telesurf

fosfor çubuğu ince kaçıyor ondan ikiye katlayıp öyle sıkıştırıyorum.

erimi yada atış dengemi etkilemiyor.

eğer biraz kalın bir fosfor çubuğu bulabilirsem on numara olacak katlamadan direk oraya sıkıştırabileceğim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben kamışa takmak yerine ucundaki halkanın üst kısmındaki boşluğa sıkıştırıyorum ;)

kullandığım kamış okuma carbonite telesurf

fosfor çubuğu ince kaçıyor ondan ikiye katlayıp öyle sıkıştırıyorum.

erimi yada atış dengemi etkilemiyor.

eğer biraz kalın bir fosfor çubuğu bulabilirsem on numara olacak katlamadan direk oraya sıkıştırabileceğim
Bende de carbonite var aklıma gelmemişti oraya sıkıştırmak :) peki fosforu ikiye katladığında içindeki sıvı akmıyor mu?

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bende de carbonite var aklıma gelmemişti oraya sıkıştırmak :) peki fosforu ikiye katladığında içindeki sıvı akmıyor mu?
dikkatli yaparsanız akmaz , bir kere biraz sert kıvırdım delindi .

ele bulaşmaması lazım toksik bu sıvı sonuçta.

o yüzden kalın bir çubuk bulabilirsek güzel olur.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam videonun sonunu izleyin yardımcı olabilir
Ewet. Mantıklı ve farklı bir şekil. Denemekte mutlaka fayda var. Bu arada n11 den fosforlu şerit bantlardan sip. geçtim. Tahminen ptesi gelir. Ctesi pazar şimdilik elde bu var.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evde boş boş dururken interneti karıştırırken aklıma geldi. Bu fosforlu şeritler bir gelsin öncelik kamış ucunda denicem.
Ayrıca şerit bantın arkasına bizim tekstilde kullandığımız çift taraflı bantlardan yapıştırıp yemli için mantara yapıştırıcam. En fazla bir iki adet yapıp denemekte fayda var diyorum. Tabii mantarın tamamına değil. Ürkütmeyecek şekilde mantar ucuna 0,5 mm gibi.