Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kamış makine kombinasyonu

Demi_1r

Yeni Üye
Adı
demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar elimde savage gear sg4 2500 lük makinem var önceden 3-18 bir kamış ile kullanıyordum ancak kamış kırıldı ve bende yeni kamış olarak ryuji voltage 0,6-7 aji kamışı düşünüyorum biliyorum kağıt üstünde mantıksız bir seçim ama makineninde boşa gitmesini istemiyorum ve yeni makineye bütçe ayırmak istemiyorum hedefim istanbulda istavrit yazları ege kıyılarında çupra makinede 0.08 8x ip sarılı. orak kuyruklu silikon normal fujin baby worm vs kullanarakta mırmır istavrit düşünüyorum buna yönelik sizden bilgi istiyorum iyi günler dilerim

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
o makineye voltage değil de aji game 1-12 alırsan daha uyumlu olur, güzel kamış. 0,6-7 gram yüzükleri ufak 0.08 iple sıkıntı olur ve makine kamışta uyumsuz olur.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
o makineye voltage değil de aji game 1-12 alırsan daha uyumlu olur, güzel kamış. 0,6-7 gram yüzükleri ufak 0.08 iple sıkıntı olur ve makine kamışta uyumsuz olur.
aji game alın onun yerine diye yazacakken zaten siz reçeteyi vermişsiniz. :) 2500 lük makineyle voltageyi bi arada düşünemedim bi an

Demi_1r

Yeni Üye
Adı
demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
aji game alın onun yerine diye yazacakken zaten siz reçeteyi vermişsiniz. :) 2500 lük makineyle voltageyi bi arada düşünemedim bi an
aji game 3700 lira 0.6-7 atar olan voltage 2300 lira bütçemi o kadar arttıramam arttırabilecek olsam yanına makinede alırım zaten 2-3 gram atabileceğim kamış tavsiyeniz varsa beklerim infinity 1-15 düşündüm ancak 2-3 gramı ne kadar hissedeceğimi bilmiyorum