Kamış Makine Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akman90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

akman90

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba ben zonguldakta kıyıdan balık avlamayı düşünüyorum bu hobiye daha yeni başlıyacağım hobi hakkında fazla bilgim yok araştırarak bir kamış ve makine seçtim sizin yorumlarınızı bekliyorum

(link)

(link)

kamışın kullanım özelliğini felan bilmiyorum bununla hangi balıklar tutulur iyimidir hiç bir bilgim yok , ben kıyıdan oltamı atıp balık gelmesini beklemek istiyorum araştırdıklarıma göre spin denilen kamışlar var ince oluyor çok ince kamış istemiyorum kırılmaması için . ileridede kullanabileceğim bir kamış ve makine istiyorum bunlar olur mu ?

kardeş bu kasabada yabancılara pek hoş bakmıyorlar
Ön yargılı olmayalım lütfen. Konuyu açan arkadaş bana ulaştı gerekli yardımı yaptım. Konuyu yoğunluktan görmediğim için özel mesajla irtibat kurdu.

Sizinde bir ihtiyacınız var ise şimdi bakıyorum konularınıza.

Ön yargılı olmayalım lütfen. Konuyu açan arkadaş bana ulaştı gerekli yardımı yaptım. Konuyu yoğunluktan görmediğim için özel mesajla irtibat kurdu.

Sizinde bir ihtiyacınız var ise şimdi bakıyorum konularınıza.

🙂 çok ciddiye almanıza gerek yok.

bu arada yakın ilginizden dolayı teşekkür ederim.
eksik olmayın...

Hamdi Bey size kamış ve makina ile ilgili gerekli bilgileri ziyadesi ile vermiştir ancak bir nokta çok onemli. Türkiye de farklı balıkçılık yapılan iki yer vardir. Biri Istanbul Boğazı diğeri Zonguldak. Çok kayalık bir noktada av yapacaksınız ve bu sebeple Zonguldak ta kullanılan en kısa kamış 4.5 mt dir. Ayrıca tehlikeli bir bölge ama eğer düz ayak yerleri biliyorsanız mesele yok 😉

LINEAEFFE BAIA GRANDE OLTA KAMIŞI 450 cm

(link)

Lineaffe DG Surf 3+1 Bilyalı Makine
(link)

150 liralık bütçeyle alınabilecek en iyi kamış makina kombinasyonu bence budur ama makina için biraz daha bütçe ayırabilirsen seti çok daha uzun süre kullanabilirsin.

(link)

bu seti almaya karar verdim istavrit çinekop avlamak için buna uygun misine iğne önerisini bekliyorum acil sipariş vereceğim misine fazla pahalı olmasın 🙂

Back