Kamış oltayla göl balıkçılığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EfeAydin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeş Merhaba,

hoşgeldin..
Sabırla araştırmaya devam etmelisin.
Yazdıklarını okudum kafandaki soruların birden fazla cevabı var yazmakla bitirilmez.
Sana tavsiyem Forum'un Anasayfa kısmındaki bölümlere göz atman.
Ben sana birkaç konuyu aşağıda link olarak ekleyeyim belki henüz fark etmemiş olabilirsin.
Ayrıca youtube kaynağını da kullanmalısın ki zaten izliyorsundur; lrf spin atcek yemli vb şeyler yazarsan bu hobide isim yapmış kişilere hemen ulaşırsın, hem eğlenir hem öğrenirsin.

Bana sorarsan lrf ile başla ki bir çok tür balık atlar lrf sürprizlerle doludur, bütçe konusunda ise biraz harçlık ayırıp iş görür malzemeler almanı öneririm.

forumdan bazı başlıklar;
spin için : (link)

lrf için : (link)

Rastgelsin..

Kardeş Merhaba,

hoşgeldin..
Sabırla araştırmaya devam etmelisin.
Yazdıklarını okudum kafandaki soruların birden fazla cevabı var yazmakla bitirilmez.
Sana tavsiyem Forum'un Anasayfa kısmındaki bölümlere göz atman.
Ben sana birkaç konuyu aşağıda link olarak ekleyeyim belki henüz fark etmemiş olabilirsin.
Ayrıca youtube kaynağını da kullanmalısın ki zaten izliyorsundur; lrf spin atcek yemli vb şeyler yazarsan bu hobide isim yapmış kişilere hemen ulaşırsın, hem eğlenir hem öğrenirsin.

Bana sorarsan lrf ile başla ki bir çok tür balık atlar lrf sürprizlerle doludur, bütçe konusunda ise biraz harçlık ayırıp iş görür malzemeler almanı öneririm.

forumdan bazı başlıklar;
spin için : (link)

lrf için : (link)

Rastgelsin..
Teşekkür ederim

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamışın

kamışın modeli varsa yada fotoğrafını atar mısın ?
Buldum
825b0187602cea69f4e0a8c8d5780ace.jpg

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back