doğru söylüyorsun ama arada sırada da olsa boğazda yaparım diyorum,boğaz için sectiğim makine uygunmu sence
Bütçeniz kısıtlı ise uygun; eğer daha geniş bütçeye sahip iseniz daha iyi makinalar tavsiye edilebilir...
doğru söylüyorsun ama arada sırada da olsa boğazda yaparım diyorum,boğaz için sectiğim makine uygunmu sence
Hoşgeldin Fatih'li dostum.
Bütcen dahilinde kamış ve oltanı aldıktan sonra kaliteli 0,35'lik bi misina senin ihtiyacını
hayli rahat görür diye düşünüyorum.
Bende senin avlanmayı düşündüğün yerlerde baya vakit harcadım.Sonucta Draman'da oturuyorum en yakın av yeri Haliç sahili 😉
Bicok avda gayet rahat ve verimli olarak kullandığım bi 3,90 lık LİNEAEFFE marka kamışım var ve tavsiye ederim,fiat olarakta makuldür 😉
Bereketli avlar dilerim.Sağlıcakla kal
Haliçte akıntı olmadığı için düşük ağırlık atan kamış işinizi görür.
maksimum 150 gr atarlı kamışlara bakabilirsiniz.
Bu sınıfta rüştünü ispatlamış ve hafifliği ile yormayan lineaeffe sprit surf işinizi görür.
hoş gördük toprağım🙂0,35 lik kaliteli misina demişsin kaliteli olup olmadığını nasıl anlıcam,bide misina rengi fark edermi
misinanın cekme gücüne bak ve piyasada kaliteli muhtelif markalar var onlardan herhangi biri yeterli olacaktır 😉
mesela asso,sufix,oscar,mustad,owner ve benzeri markalar iş görür renk konusu cok önemli değil,şeffaf ideal olur..!
şimdiden rastgele 😉
Umarım istediğiniz gibi bir takıma sahip olursunuz.
Bu arada tutmak istediğiniz balık türlerinden bazılarının avlanması yasaklanmıştır. Lütfen takım araştırması yaparken yasaklanmış türler, hangi balıktan kaç kg. veya adet tutulması gerektiği ve boy limitlerini iyi araştırınız.
Aşağıdaki linkte açılan konuları iyi okuyunuz. Rastgelsin.
(link)