Kamış seçimi yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ezturfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ezturfan

Üye
Tepki
48
Ödül
23
Shimano Yasei Red Sea Bass MH 270cm 10-50g

Okuma Salina Seaspin Spinning Kamış 15-45 Gr Atar 288 Cm

Shimano Vengeance Bx Shad 270 Mh 14-40 Gr Spin Olta Kamış

Shimano Nasci AX 8'1MH 246cm 15-50gr Spin Kamış

Shimano Scimitar AX Spin MH 2,70m 15-50g Olta Kamışı

Kamışlardan hangisi wtd için uygundur abilerim

Makine

Okuma Ceymar CXT-40 Spin Olta Makinesi

Olacak bir yardım kamış seçimi için WTD

WTD için demiyorum ama i 10-50 gr atarlı kamış genel kullanım daha iyidir diğerleri 14 ve üstü yeri gelir 10 gr lık sahte de atarsınız. Birde bu WTD olayına bu kadar takılmayın spine başlayınca pek yapmazsınız bile yerim WTD sini dersiniz dalarlı bi sahte takar düz sarım yaparsınız 🙂 genelde spine yeni başlayan arkadaşlar you tube videolarından etkilenip WTD ye kafayı takıyorlar 🙂

Zaten bende 20 60 atarlı bir kamış var abi 15 civarıda rapala var ki çok şükür hanımla her balığa gittiğimde 1 -2 çıkıyor turna gerçi hatunun tuttukları daha irice ama birde elimde wtd için kamış olsun istiyorum

Bence wtd icin aliyosan 240 cm olamli daha uzunuyla zorlanirsin ve 10-30 veya 7-28 gibi atar araligi daha iyidir cunku su ustu sahteler genellikle hafiftir ima cobra gibi sahteler kullanicaksan bunlar 12gram civaridir

Arkadaş doğru söylemiş eğer sırf WTD için alıyorsan 2.40 uzunluğunda 5-20 gr atarlı yada 7-28 gr atarlı bir kamış ver 30'luk yada 25'lik bir makina alın. Makina Okuma inspira 30'luk güzei olur

Doğru haklıda zaten abi 240 konusunda ama sanki bana biraz kısa geliyor 240 gönlüm hep 270 den yana 🙂

Oncelikle aramiza hosgeldin kardesim.

Arkadaslarin da dedigi gibi 2.40 en idealidir. 2.70 e gore 2.40 la daha guzel aksiyon verebilirsin. 7-28 gr olmasi da atar araliginda idealdir.

Hmm anladım abilerim Max 300 tl ile hangi wtd Kamışı alabilirim o zaman böyle sorayım

Merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım elimde shimano alivio 6000 makine var bu makineye göre bir kamış almak istiyorum.
Tavsiyeleriniz ve tecrübelerini benim için çok önemli
Şimdiden yardımlarınız için sağolun.

Back