Kamış ve kaşık

Mehmet1984

Üye
Tepki
47
Ödül
23
Sevgili arkadaşlar gölde alabalık avı için (bu balıklarda çiftlîklerden kaçan balıklar dîye tahmin ediyorum) 2 ve 3 nolu çeşitli renklerde meppslerîm mevcut ancak bunları 5-20 gram atarlı kamışla yeterli uzaklıklara atamıyorum misinama nasıl bir takviye yapmamı önerirsiniz..şimdiden teşekkürler..

Kamışının bu atar aralıklarında olması ve misianın da olabildiğince ince olması gerek..

Kamışının bu atar aralıklarında olması ve misianın da olabildiğince ince olması gerek..

Üstadım çok sağol spin avcılığı gerçekten beni sardı denizde levrek gölde alabalık ve sudak.En yakın zamanda güzel bir av raporu sunacam sizlere bu aralar eli boş dönüyorum ama tecrübesizlikten🙂tavsiye edebîleceğiniz bîr marka varmı misina konusunda?

Epeydir normal misina kullanmıyorum.
Kullananlar tavsiyelerini yazacaklardır.

Epeydir normal misina kullanmıyorum.
Kullananlar tavsiyelerini yazacaklardır.

İlginiz için teşekkürler..Özellikle alabalık avıyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olacaktır.En kısa zamanda tatlı suda kullanabileceğim iyi bir misina edînmeliyim.

İlginiz için teşekkürler..Özellikle alabalık avıyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olacaktır.En kısa zamanda tatlı suda kullanabileceğim iyi bir misina edînmeliyim.

Merhabalar, 2 tavsiyede bulunabilirim. İlki : (link)
İlki çok pahalı olur dersen ikincisi :
(link)
Her zaman rastgelsin...

Back