Dialuna diyecem, 270 ten büyük, bütçemizi aşıyor🙁Birde sahte ortalamam 8-9 gram ile 40 gram arasında abi
Abi bende levrek peşinde koşuyorum levrekte hızlı sarım yapMıyorum bazen silikon yemleri o kadar yavaş sarıyorumki jig head kumu kazıya kazıya geliyo zeminden o zamanda levrek aldığımız oluyo kum kalkınca silikonun kuyruk havada iyi iş yapıyo bazen, bende iki tane makine var birisi raw 2 40 deviri 5, onu 10-40 atarlı kamışa takıyom bitanede ilk aldığım spin makinem 6.2 devirli 30'luk exage var, exage'i 3-12 gr atarlı bir kamışım var ona takıp wtd yapıyorum ve düşük atarlı kamışla çok güzel wtd yapılıyor levrekleri su üstünün arkasında kovalarken görüyorum bi ara geçenlerde kocaman akdeniz zarganası saldırdı wtd yaparken ama denk getirmedi yemi alamadı. Bende o yüzden kendimde 5-20 yada 5-25 gr atarlı 2.40 boyunda biraz sert M karbonlu kamış alacam, arkadaşımda kullanıyo 5-20gr 2.40 boyunda kamış hem silikon yemleri atarken hemde su üstü çalışırken çok verimli oluyor, birde penn clash 2500'lük yada penn conflict ll 2500'lük makine alacam amazon'da fiyatı 140 dolar benim şu an levrek için yapacağım takım bu 2.40cm 5.20gr kamış penn clash 2500'lük makina (penn clash 2500 6.2 devir 257 gr 9 bilye 5,7 kgdrag--- penn conflict ll 2500 6.2 devir 223gr, 6kg drag) (link) (link)Fatih sen makine deviri hakkında ne düşünüyorsun?