KAMIŞ VE MAKİNA SEÇİMİ

emreersoz

Aktif Üye
Tepki
102
Ödül
53
merhaba arkadaşlar.

tekneden jig ve sırtı için kullanmak üzerine bütçemin elverdiği kadar bir başlangıç kamış ve makinası aldım.sizden ricam bu konuda olumlu yada olumsuz fikirlerinizi paylaşmanızdır.

(link)

makine olarakta RYOBİ ECUSIMA 6000 Vİ modelini tercih ettim.

kamışı değil ama makinayı biraz zorlayarak okuma salina 2 10000 modeli ile değiştirebilirim...sizce buna gerek varmıdır ( yani bu iki makina arasında çokmu fazla fark vardır ) yoksa şimdilik baska sisteme gerek yok.elindeki makinada sana uzun zaman yeter dermisiniz.

alınmış alınmıştır, gülegüle kullan. Ama jig de ne geleceği belli olmaz büyük ve kaliteli bir makine işini kolaylaştırır gibime geliyor.

farkettim hic büyümüyoruz 7 yasindayken spor aykabiyi basucumuza koyduk uyuduk büyüdük dedik buseferde 20 sinde 70 inde neyse yeni aldigimiz makinyi kamisi basucumuza koyduk uyuduk aslinda hep cocuguz hep oyuncaklarimiz var 🙂 yanliz bu malzeme isi harbi hastalik 1-3-5 yetmiyor 🙂 tedaviside yok 🙂

doğru alınmış alınmıştır.ben de bir makina tavsiye ederdim.(link)

(link)
Denizde neyle karşılaşılacağı belli olmaz lafı boşuna değildir.bakın arkadaşın tuttuğu balığa,resmen kuzu.

zahmet edip cevap yazan herkeze teşekkürler...okuma makinaya geçmek isteme sebebim..av bölgemin saroz olması ve gercekten ne çıkacağının belli olmaması..acemıyız daha ama acemı şansı derler ya ...olur da sağlam bı avda sorun yasamayalım..

takımları aldığım yerdeki abilerim inanılmaz deneyimli ve bilgili firma yetkilileri..ilk çıkardıkları sistem okuma ve ryobı nın ust versıyonları oldu.ancak ben butce olarak cok zorlamak ıstemedıgımden en on bu makinayı önerebildiler.burdan onlara birkez daha teşekkurler. ılgı ve yardımları için.gerçek bir esnaf gibi sabırla ilgilendikleri için.

zahmet edip cevap yazan herkeze teşekkürler...okuma makinaya geçmek isteme sebebim..av bölgemin saroz olması ve gercekten ne çıkacağının belli olmaması..acemıyız daha ama acemı şansı derler ya ...olur da sağlam bı avda sorun yasamayalım..

takımları aldığım yerdeki abilerim inanılmaz deneyimli ve bilgili firma yetkilileri..ilk çıkardıkları sistem okuma ve ryobı nın ust versıyonları oldu.ancak ben butce olarak cok zorlamak ıstemedıgımden en on bu makinayı önerebildiler.burdan onlara birkez daha teşekkurler. ılgı ve yardımları için.gerçek bir esnaf gibi sabırla ilgilendikleri için.

sana avlarında başarılar.umarım büyük lezzetli balıklar takılır oltana 🙂

Back