Kamış Ve Makine Tavsiyesi

Size tavsiye ettiğim ürünlerin hepsini kullanıyorum ve memnunum misina hariç hepsini de ikinci el olarak aldım daha uygundur geliyor hemde satan arkadaşlarımızın işleri görülüyor yani her iki tarafta memnun oluyor

Melanurcu Belekbeach rumuzlu arkadaş size o kadar para etmez dememiş pazarlık yaparsanız daha uyguna alabilirsiniz demiş. Ayrıca size özel mesaj attım bir bakın ona göre ayarlarsiniz kendinizi

internette daha ucuza bulamadım ama ceymar bu kadar para etmez diyorsanız 400 e kadar hangi modeli önerebilirsiniz? teşekkürler
ben 2 ay önce 200 tlye ceymar 55 aldım 65 lik olanıda 240 tl idi aralarında 10 dolar vardı onu demek istedim fiyatlar yükselmiş olabilir pazarlık yap bence 300 e alınır ben alırım yani makine çok güzel makine zevkle kullanırsın emsal daiwa isersen 1000 tl

ben 2 ay önce 200 tlye ceymar 55 aldım 65 lik olanıda 240 tl idi aralarında 10 dolar vardı onu demek istedim fiyatlar yükselmiş olabilir pazarlık yap bence 300 e alınır ben alırım yani makine çok güzel makine zevkle kullanırsın emsal daiwa isersen 1000 tl

Söylediğiniz fiyatlarda sıfır olarak almak çok zor artık 2 ay önce firmaların çoğu dolar kur farkını yansitmamisti henüz. O yüzden o fiyattan almış olabilirsiniz. 2 ay önce netten 197 TL ye aldığım kamış şuan 253 TL olmuş. Ama söylediğiniz pazarlık yap kısmına katılıyorum pazarlık sünnettir ama net alışverişlerinde geçerli olmuyor maalesef

Back