Aranıyor Kamışı Zarar Görenler İçin Birleşme Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canerk67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canerk67

Aktif Üye
Tepki
249
Ödül
73
Merhabalar. Elimizde ucu kırılmış, makineyi takma kısmı zarar görmüş vb. sebeplerden zarar görmüş kamışlar için neredeyse yeni bir kamış parası ödememek için yöneticilerimizin izni ile bu konuyu açmaya karar verdik. Sistem parçalı kamışlar için işlemekte olup, 2 farklı parçası zarar görmüş 2 kişinin birleşip sıfır kamış alıp fiyatını yarı yarıya bölüşmesiyle işler. Aşağıdaki formu doldurup mesaj olarak buraya yazarsanız, sizin aradığınız kamışın diğer parçasını arayan biriyle eşleşip ihtiyacınızı giderebilirsiniz 🙂

Lütfen ama lütfen her türlü işleminizi burada açık olarak yapın. Olabilecek zararlardan ben ve balıksevdam forum yönetimi sorumlu değil der, saygıdeğer moderatör abilerimizin de onayıyla konunun sabite alınması fikrindeyim. Kendileri ne der bilemem tabi 🙂

Ad Soyad:
Telefon*(yöneticiler de izin verirse eğer):
Kamış modeli:
Hangi parça:

Güzel bir konu olmuş teşekkürler...
Ancak iki parçalı kamışlarımın hep üst parçası kırıldı, tabi diğer parçasını değiştirmek isteyende vardır.😉

Güzel bir konu olmuş teşekkürler...
Ancak iki parçalı kamışlarımın hep üst parçası kırıldı, tabi diğer parçasını değiştirmek isteyende vardır.😉

Şans abi belki bir parçası zarar görmüş kamış satan da olur burdan yazabilir 🙂

Güzel konu teşekkür ederim

Ad Soyad:Arda Kahvecioglu
Telefon:05419209160
Kamış modeli:shimano catana 210 atar 1-11
Hangi parça:alt parca arıyorum

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Güzel konu teşekkür ederim

Ad Soyad:Arda Kahvecioglu
Telefon:05419209160
Kamış modeli:shimano catana 210 atar 1-11
Hangi parça:alt parca arıyorum

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginçtir bende aynı kamışın alt parçasını kırdım

Mutlaka kamışın üst parçasını arayan iki kişi vardır 🙂 Çok satılan bir kamış çünkü. Sadece konu fazla rağbet görmedi 🙁

Gerçekten faydalı bi konu.. Bende bayadır okuma v system 270 ucu ve helios 270 ucu arıyordum.. Konuyla ilgili aranıyor bölümüne yazdım ama bulamadım en son v system ucunu bayiden aldım... Helios ucunu hala arıyorum belki elinde olan bi arkadaş vardır...

Ad Soyad: Timur Durmaz
Telefon: 05443856202
Kamış modeli: Okuma Helios 270 20-50
Hangi parça: Üst Parça

Benim de Okuma V system 20-60 g (10-40 da olur bence) kamışın alt kısmına ihtiyacım var. Ama bana üst kısmı kırıldığı için bir işine yaramayan bir arkadaşın vereceği de yarar. Zira sıfırını alıp bölüşmek işime gelmiyor şu aşamada. Teşekkürler

Back