Bunlar garantiye girmiyor sanırımAynı durum bir zamanlar benim başıma gelmişti... Tamiri mümkün değil... 2 Seçeneğiniz var... Diğer halkaya kadar olan kısımdan düzgün bir şekilde kesip o böyleyi güçlü yapıştırıcı uygulayıp çapakları zımpara ile alıp kullanmaya devam edebilirsiniz... Kamışınızın atarı biraz yükselecektir... İkinci seçeneğiniz üst parçayı satın almak... 100 TL gibi bir ücreti var...
Teleskopic kamışmış. 100 lira tutmaz muhtemelen..Aynı durum bir zamanlar benim başıma gelmişti... Tamiri mümkün değil... 2 Seçeneğiniz var... Diğer halkaya kadar olan kısımdan düzgün bir şekilde kesip o böyleyi güçlü yapıştırıcı uygulayıp çapakları zımpara ile alıp kullanmaya devam edebilirsiniz... Kamışınızın atarı biraz yükselecektir... İkinci seçeneğiniz üst parçayı satın almak... 100 TL gibi bir ücreti var...
Cengiz Balıkçılığı arayıp durumu anlatınOkuma v system tele. Spin 2.70 mm 10.40 atarlı kamışımın ucundaki parça yaklaşım 6-7 cm kırıldı ne yapılabilir ?? Yardımcı olurmusunuz
Sanırım sadece cengiz balıkçılık ilgileniyor okuma ileCengiz Balıkçılığı arayıp durumu anlatın
Geçmiş yıllarda kamışınız kırıldığında Cengiz balıkçılık sorgusuz sualsiz ücretsiz gönderiyordu... Sanırım bu durum fazlaca istismar edildiği için şuan uygalamıyorlar... Yinede telefon ile arayıp bu konuda bilgi alabilirsiniz...Bunlar garantiye girmiyor sanırım
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telespin yazısı gözümden kaçmış şimdi durum değişti Şeref ağabey... Tamiri de mümkün olabilir sanırım... Ben yazıkdıklarım 2 parça kamış içindi...Teleskopic kamışmış. 100 lira tutmaz muhtemelen..
Aradımda kapalılar saat geç oldu yarın tekrar arıcamGeçmiş yıllarda kamışınız kırıldığında Cengiz balıkçılık sorgusuz sualsiz ücretsiz gönderiyordu... Sanırım bu durum fazlaca istismar edildiği için şuan uygalamıyorlar... Yinede telefon ile arayıp bu konuda bilgi alabilirsiniz...
Kamışı ordan almadım ama farkediyormuTelespin yazısı gözümden kaçmış şimdi durum değişti Şeref ağabey... Tamiri de mümkün olabilir sanırım... Ben yazıkdıklarım 2 parça kamış içindi...