reelmaster
Daimi Üye
Whatsapp tan detaylı resim at kardeşim.
Benim crazee için kaç kişiye yazdım en çok önerilen kamış tamircilerine falan hepsi de illa ki kesilecek tamir olmaz vs dedi akif abi bir paket epoksi ile tamiri yaptı hem de en uç parçanın ucunu 0,8-8 gram arası her seyi attım bir çok balık tuttum bana mısın demedi akif abi prime ronaldinho gibi hani şu arkadaşım memleketten getirdigi fıstığı sadece onun maçlarında çıkarıyor dediği cinsten😀😀 simdi benim elimden cıktı gerçek bir ustaya hizmet edecek tamirli crazee @umitdulger 🙂Hocam kamış ney ? Yani fujin ama ney ? Eğer ki üretimi yok , üst parça satışı yok ise @reelmaster Akif abi tamir etmeyi teklif etmiş ki şanslısın büyük ihtimal eli boş yada canı kamış tamir etmek istemiş yani yazdın mı bilmiyorum ama yaz memnun kalırsın yapabileceği birşey ise onun dışında bir seçenek yok imkansızı arıyorsun bir çok kişinin evi alt parça mezarlığı gibi makineden makineye ip aktarmak dışında bir işe de yaramıyor..
Aynı kasa aynı çapta makine nın pg kafası ile hg kafası birbirine uymuyor ki kamış uysun...