Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KAMP BÖLÜMÜ AÇILSIN MI

Yakamoz

Daimi Üye
Katılım
11 Kas 2010
Mesajlar
868
Tepkime puanı
972
Puanları
93
Konum
İstanbul
Adı
Kenan Ahıska
Kamp hakkında forumlar var ama genelde bu işin ticaretini yapan kişilerin pazar yeri gibi.

Diyorum ki böyle bir bölüm açılsa herşeyi beraber konuşsak beraber öğrensek kazıklanmaya karşı zor durumlara karşı ne bileyim deniz kampları göl kampları vs hakkınsa av ve kamp püf noktaları konuşsak. Beraber öğrensek beraber paylaşsak.

Olmamı🤔
 

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Katılım
19 Haz 2019
Mesajlar
191
Tepkime puanı
227
Puanları
43
Yaş
43
Konum
İSTANBUL
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
20 yıllık bi kamp ve karavancı olarak bir miktar bilgi ve birikimimi seve seve paylaşabilirim :)
 

çağrıbey

Aktif Üye
Katılım
11 May 2010
Mesajlar
346
Tepkime puanı
373
Puanları
63
Yaş
36
Konum
İZMİR
Adı
Çağrı ECE
Evet güzel bir bölüm :) ilk konu kampa giderken yanımıza almamız gerekenler gibi bir konu olabilir :)
 

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Katılım
19 Haz 2019
Mesajlar
191
Tepkime puanı
227
Puanları
43
Yaş
43
Konum
İSTANBUL
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tam da kastettiğim şey bu. Sizin gibi doğa sever üstadların maddiyat düşünmeden bilgilerini paylaşması. Altın değerinde ne çok tavsiyeleriniz olacaktır.
Aslına bakarsanız çok yönden düşünülmesi ve tartışılması gereken bir konudur kamp - karavan mevzusu, (maddiyat düşünerek bilgi paylaşan insanlarla da ilişiğinizi kesin, şahsi fikrim.) Şöyleki her ne kadar kamp daha az maddiyat içeren bir hobi olsa da ilk etapta gömeceğimiz para bir hayli fazla olacaktır. (ki kampçıların en çok yaptığı hata temel malzemelerde ucuza kaçmaktır , tabi bunda alım gücüde çok etkendir) kamp hobisinde kulaktan dolma bilgiler veya TAVSİYE hiç bir zaman işe yaramaz . (tabi aynı koşullar ve sürede kamp yapıyorsanız o ayrı) diğer bir dille; '''ben şu çadırı kullanıyorum çok memnunum''' ifadesi görecelidir. çünkü aynı hava koşulunda aynı ortamda aynı mevsimde aynı irtifada vs vs ... kamp yaparsanız o tavsiye edilen ürünler iş görecektir. (BU SADECE ÇADIR İÇİN İLK BİLGİ NİTELİĞİNDEDİR) kamped, çadır örtüsü, bıçak , ip , termos, kapkacak, (gerekiyorsa) pala vs vsgibi şeylerin bilgisini zaten video ve alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz lakin dediğim gibi her ürün her kampçıya yarayacak diye bir şart yoktur, her pahalı ürün iş görür her ucuz üründe çöptür mantığıyla yaklaşmamak gerek. Bu konu altına acizane, 81 ilde nerede kamp yapılır nerede yapılmaz hangi mevsim daha uygundur kime hangi şehirde adres sorulmaz nerde ne yenir gibi tavsiyeleri verebilirim istediğiniz zaman. Yatırım Tavsiyesi Değildir:)