Kamp Sandalyesi 12.90 TL BİM 03.06.2011

biri bu konudaki bassi gecen Kamp Sandalyesi resmi ni koysa iyi olur dimi ...?

Sanırım bu değil. Bu tabure. Yanlarında kolçakları olan, sağ kolçakta teneke kutu veya şişe koyma sepeti olan sırt dayama yeri olan bir koltuk olması lazım.

(link)

Bu yoktu ayrıca diğer modellerde de 50 TL market alışverişine 7 TL olur ibaresi de yoktu. 😀 Bu resimdeki Koçtaş'ta var haki yeşili geçen hafta görmüştüm.

(link)

Gecen sene magazamdan aldim bu kamp sandalyesinden cok memnun kaldim tatli su tuzlu su yagmur camur gordu hic bir sikinti yasatmadi simdiye kadar ki ben 1.85 boyum ve 105 kilo agirligim olmasina ragmen

Arkadaşlar malum evin eksiği hiç bitmiyor.Biraz önce Tanşas adı verilen markete uğramıştım.Ve hemen market girişte ilk baştaki duyuru amaçlı yazdığım sandalyelerden hala var....Ama bayağı bir azalmış.

Benim bahsettiğim kamp sandalyesinin fotoğrafı yukarıda.Ve kampanya bu modelde var.

Koçtaş vs de böyle bir kampanya var mı bilemem.Kimseyi yanıltmak istemem.

Aynı sandalye bakın kaç lira....

(link)

Koçtaştada olmuştu demiştim ben🙂50 tl ve üzeri alışveriş yapana kamp sandalyesi 7 tl idi bende o kampanyadan almıştım.Arada böyle firmaların internet sitelerine bakmak lazım.

ne sandalyesi, koltuğu
oturun
kıçınız yer görsün

Ahahaha 😀 Ağabeyim herkes senin gibi genç dinamik değil ki 😉 Sen spine gidip saatlerce atıp çekiyorsun. Bazılarımız da takıyor yemini atıyor denize, bekle babam balık vursun 🙂 35 saat bekleyip vuruş alamadığımı bilirim 😱

Ben dün aldım arkadaşlar migrostan . 50 tl ve üzerinde 7 tl geliyor .Ancak her 50 tl sadece 1 tane alabiliyorsunuz yani ben 50 tl alıs verıs yaptım 2 tane alım olmuyor. Alacak olcan arkadaşlar acele etsin ürüne rağbet çok 🙂

Ahahaha 😀 Ağabeyim herkes senin gibi genç dinamik değil ki 😉 Sen spine gidip saatlerce atıp çekiyorsun. Bazılarımız da takıyor yemini atıyor denize, bekle babam balık vursun 🙂 35 saat bekleyip vuruş alamadığımı bilirim 😱

Hah işte. Sandalye yerine yere oturun diyor. 🙂

Kolçaklı ve sağ kolçağında bardaklığı olan model, ( Yeşil ve mavi ) senelerce Metro gross marketlerde var ve zaman zaman kataloğa indirimli olarak girer. Geçen sene 19 liraydı. Şimdi 22-23 lira seviyelerinde olarak görmüştüm; geçen hafta.

Back