Kano Balıkçılığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resmini verdiğiniz tipte ( şişme olmayan ) pedallı kano bende almayı düşündüm fakat birde taşıma konusu var, tek kişi taşıması problem ağır , avlanacağınız yere giderken bunu araç üstümü taşıyacaksınız yoksa römorklamı götüreceksiniz , bu sebeplerden dolayı ben vazgeçmiştim ... sürdürülebilirliği zor geldi bana

Son düzenleme:
Edremit Aras ticaret bu tür ürünleri satıyor. Bir bakın derim.
(link)

Firma Adı: Araslar Spor Malz. Deniz Av Tur. Oto. İnş. San. İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Extreme Outdoor
Yetkili Kişi Rıdvan Aras
0266 374 40 45

Edremit Aras ticaret bu tür ürünleri satıyor. Bir bakın derim.
(link)

Firma Adı: Araslar Spor Malz. Deniz Av Tur. Oto. İnş. San. İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Extreme Outdoor
Yetkili Kişi Rıdvan Aras
0266 374 40 45

2 gün önce ziyaret ettim Aras Ticareti. Orada genç bir Arkadaş vardı. Sezon yaklaşmadan güncel fiyat veremiyoruz dedi.

Herkese selamlar, saygılar. Adım Barış, 37 yaşındayım. Balıkesir iline bağlı Edremit ilçesinde ikamet ediyorum. Akçay ve Ayvalık’ta kano ile balık avcılığı yapmak istiyorum. Mesajımda fotoğrafını yüklediğim kanoyu yada benzerini nereden satın alabilirim? Bu hobiyi edinecek olmamdaki ana sebep yaz/kış su sporu yapmak istememdir. Önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.
Barış Bey merhaba.. Fotograftaki kanodan elimde 2 adet var.. Birini aktif olarak kullanmaktayım, diğerini ise bir arkadaşım benimle birlikte aldı fakat aktif olarak kullanmadığı için depomda durmaktadır.. 2013 yılında adanada yaşayan bir hocamız amerikadan toplu şekilde getirtmişti.. biz de yaklaşık 3000 tlye satın almıştık.. şu an piyasadan alınacak gibi değil maalesef fiyatları satın almak isterseniz iletişim bilgilerimi ulaştırayım görüşelim.. iyi günler
YDXJ0226.jpg

kano olayı güzel ama kazalara çok müsait ekipman kaybedebilirsiniz , ben olsam üzerinde en azından güvenle dikilebileceğim daha geniş bir kano/bot tercih ederdim.

kano olayı güzel ama kazalara çok müsait ekipman kaybedebilirsiniz , ben olsam üzerinde en azından güvenle dikilebileceğim daha geniş bir kano/bot tercih ederdim.
tabi ki melih bey tercih meselesi.. iki aracın da tarzları farklı..
ben suya daha yakın oldugundan ve manevra kabiliyeti daha iyi olduğu için kanoyu tercih ediyorum..
şu ana kadar güvenlik açısından bir sıkıntı yaşamadım ama daha stabil ve güvenli bir araç tercih etmek istiyorsanız kesinlikle bot veya ufak çaplı tekneleri seçmelisiniz..
zaten maalesef şu an piyasadaki kano fiyatlarında 2. el orta çaplı tekneler bulabiliyorsunuz..

tabi ki melih bey tercih meselesi.. iki aracın da tarzları farklı..
ben suya daha yakın oldugundan ve manevra kabiliyeti daha iyi olduğu için kanoyu tercih ediyorum..
şu ana kadar güvenlik açısından bir sıkıntı yaşamadım ama daha stabil ve güvenli bir araç tercih etmek istiyorsanız kesinlikle bot veya ufak çaplı tekneleri seçmelisiniz..
zaten maalesef şu an piyasadaki kano fiyatlarında 2. el orta çaplı tekneler bulabiliyorsunuz..
hakkaten çok pahalı şu an piyasa , ufak çaplı bir araba fiyatı neredeyse..

Back