kara kıtadan selamlar....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ali Emre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Barış mesela heryerde bulup rahatlıkla yiğebilecegin YAM olabilir suya olabilir pepesop olabilir pandyam planten ızgaraya yada kızartma olabilir bunlar tadı güzel olup yemeni tavsiye ederim özellikle pandyam bizim karadenizdeki karalahana çorbası tarzında yerel otlar ile beraber tavuk yada et ile beraber içinde bamya bulunan güzel bir yemek yada harıka pepesop aynı bizim paca corbası 🙂)) amala olabilir pilac ve et karısımı tadı güzel denemeni tavsiye ederim balık catfish(yayın)tavsiye ederim kilişi tavsiye ederim acıya gelirsek ben acı yerim arkadaş diyen arkadaşların halını ben burda çok gördüm her baba yiğidin harcı degil acı değil sülfürük asit resmen ama o acıyı yemezsen mikropları ne öldürecek acı burda panzehir 😀 meyvelerden ananas türkiyedekinden çok farkli yemişsindir mutlaka kaju meyvesini tavsiye derim mango uyku düzeni için passion fruit muhakkak dene uykunu düzenliyor2 tane yemek sakıncalı bu arada değişik rüyalara sebep oluyor hindistan cevizi ni yemelisin papaya dene guava yemelisin ve soursop yemelisin ve yedirtmelisin vücüttaki halı hazırda bulunan kanser hücrelerini yok ettiği söyleniyor

Abi pepesop disinda hemen hemen hepsini tattim. Bizim damak zevkimize cok ters. Yiyene afiyet olsun. Ancak ben yiyemedim. İgrendigimden degil ne oldugu belirsiz oldugundan. Ayrica cok pis koktuklarindan. Doymak icin degil ama tatmak icin hepsini yemeye calistim. Fare ve haserat dahil. Ama dinimizce haram. Yememem lazimdi. Tabi harami helali pek takmayan bol bol yer. Bu arada fareye tavsan diyolar. 🙂 Neyse. Bir dal etli sarmam olsun 2 gun ac kalmaya raziyim. Turk yemekleri gibisi var mi? Yiyen yesin. Afiyet de olsun yani. 🙂

Back