Karaburun Levrek Avı Yarışması 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugursamsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ugursamsa

Aktif Üye
Tepki
468
Ödül
73
Arkadaşlar geleneksel hale gelen Karaburun (Mordoğan) Levrek Avı Yarışması için tarih belli oldu. 14 Ocak 2017 Cumartesi akşam başlayacak yarışma, ertesi gün sabaha kadar devam edecektir. Katılacak olanlar var ise orada tanışabiliriz diye düşündüm. Katılacak olanlara şimdiden rastgele.

Dosyalar

• 123.jpg
    123.jpg
    57 KB · Okunma: 148
Bu arada başvurular henüz başlamadı. 7 Aralık Çarşamba günü (link) üzerinden başvurabilecekmişiz.

allah herkeze Ahmet çakır bey gibi doğa,çevre dostu başkanlar nasip etsin,güzel etkinlikler düzenliyorlar,yarışmacılara başarılar dilerim,önceki yıllarda bursa av doğa fuarına mordoğanı tanıtmak için sitemizin eski üyelerinden Ahmet tahir ve cem liman kaptanla tanışmıştık,kulakları çınlasın ikiside güzel insan,mesafe uzak olunca bize sadece izlemek düşüyor

Merhabalar, başlık kimsenin ilgisini çekmedi galiba 🙂 Eğer forumdan katılacak olan arkadaşlar varsa tanışabiliriz.

Katılım 400 civarındaydı en son gördüğümde..
O kadar kişinin olta attığını hayal bile edemediğim için izlemeyi bile bıraktım. Oysaki ilk organizasyonlarına katılmıştım.
Hem de İstanbul'dan sadece bu organizasyon için gitmiştim..

istanbul dışında levrek avlama ihtimali o denli yüksekki yarışması bile yapılabiliyor siz düşünün 🙂

İstanbulda levrekmi oda ne uzaylımı :ssrtcbya:

kedibak_6_4.jpg

istanbul dışında levrek avlama ihtimali o denli yüksekki yarışması bile yapılabiliyor siz düşünün 🙂

İstanbulda levrekmi oda ne uzaylımı :ssrtcbya:

kedibak_6_4.jpg

Nerdeeeee..
Mordoğan Levrek yarışmasında da genelde levrek tutulamıyor.. Ya da en fazla 1 kişiye bir ispendek rast geliyor... 🙂

Back