Karaburun Levrek Avı Yarışması 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugursamsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüm avcılar Mordoğan'dayken fırsat bu fırsat deyip diğer meraları yoklamak lazım.. 😀

bak bu iyi fikirdi abi, bende aynı fikirdeyim ama kar yağışı canımı sıkıyor ,

Yattım pusuya kulağım DMİ'de 🙂

Değişiklik olsun, macera ve heyecan olsun diye, alıp çadırı, uyku tulumunu, gözlemci olarak gidesim var ama, buraların rüzgarı, nemi ciddi soğuk. Ankara'nın ayazı halt etmiş o derece( ki doğma büyüme Ankaralıyım). yarışmaya katılmayacağım ama gitsem mi, gitmesem mi? bilmiyorum...

istanbul dışında levrek avlama ihtimali o denli yüksekki yarışması bile yapılabiliyor siz düşünün 🙂

İstanbulda levrekmi oda ne uzaylımı :ssrtcbya:

kedibak_6_4.jpg
Ağlayasım geliyor 🙂 🙂 🙂

Biz de gideceğiz ama amaç yarışmadan çok etkinlik olacak. Ben şimdiye kadar spin ile balık tutamadım mesela 🙂 yarışma benim neyime 🙂

İstanbuldan ve Mersin'den abilerim ve kuzenlerim geliyorlar, bizimkisi muhabbet aslında. Geçen yıl da katılmıştık, İstanbul'dan gelen abim sabaha karşı barakuda aldı ve üçüncü oldu.

Benim de henüz spin ile skorum yok, spinde oldukça acemiyim. Katilsam acemi şansı vurur mu acaba 🙂

Şansı bilmem ama bu aralar havalar böyle devam ederse gidenlerin donacağı kesin 🙂 Helede poyraza denk gelirse fena... Cumartesi akşamı gittik hava karardıktan 2 saat sonra arabanın üstündeki çiğ buz tutmuştu 🙂

Back