Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende aşırı istekliydim madem gidemedim. Hele sonuçları ve ödülleri görünce iyice üzüldüm sizin gibi. Kısmet değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. Yalnız şu da enteresan 600 kişi katılmış yarışmaya ve gördüğüm kadarıyla alan büyük değil hani gece 8 gibi başlayıp 24 saat sürüyor akşam suyu sabah suyu her şey olayın içinde. Acaba kalabalık, gürültü , yakılan ateşler vb yüzünden mi balık alınamıyor?ulan keşke gidebilseydim ya..
gördüğüm kadarıyla yaklaşık 40 cm’lik bir baraküda tutan yarışmayı kazandı. başka tutan olmayınca da 2.’lik ve 3.’lük ödüllerini çekilişle dağıttılar. kooooskoca alanda başka balık alan olmadı. hani tutsan yarışta 2. olacaksın![]()
balık ürküyor olabilir tabii. bölgeden çok balık çıkıyor mu onu da bilmiyorum, bölgeye hakim değilim. bölgeden balık çıkıyorsa neye vuruyor? tamamen şansa gidecektim gidecek olsam, o sebeple gitmedim. ama tek balık çıkması ve tek balıkla kazanmak biraz enteresan olmuş. insan üzülmeden edemiyorBende aşırı istekliydim madem gidemedim. Hele sonuçları ve ödülleri görünce iyice üzüldüm sizin gibi. Kısmet değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden. Yalnız şu da enteresan 600 kişi katılmış yarışmaya ve gördüğüm kadarıyla alan büyük değil hani gece 8 gibi başlayıp 24 saat sürüyor akşam suyu sabah suyu her şey olayın içinde. Acaba kalabalık, gürültü , yakılan ateşler vb yüzünden mi balık alınamıyor?