Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karadeniz İstavrit Zamanı?

qreyton

Üye
Adı
MERT CAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sevgılı hemserım bende trabzon - giresunluyum bu aylarda bızım oralarda malesef ıstavrıt kıyıdan pek verımlı olmaz bayramda memlekete gıttım gıresuna gece vardım oyle bulancak ıskeleye gıttım gece yemlı atıyorlardı dayanamadım hemen arabadan kamısı cıkardım basladım yemlı ava :) 2 saatde hatırı sayılır balık aldım su aylarda cınekop kıyıdan spın ıle daha verımlı ayrıca gecede yemlı av yapabılırsın balıgın yatak yaptıgı yerdesın keyfını cıkar oraların her daım rast gelsin.
Yani çinekop çaparisi al aynı istavrit tarzı tutma tekniğiyle at çek yap diyorsun ? Peki saatleri kaç bu çinekopun

B

BS Okuru

Misafir
Yani çinekop çaparisi al aynı istavrit tarzı tutma tekniğiyle at çek yap diyorsun ? Peki saatleri kaç bu çinekopun
ıstavrıt caparısıne takdın :) o sana daha cok keyıf verıyor sanırım ama sadece balık tutmak ıstavrıt caparısınden dahıl degıl bır cok avlanma stılı var ben oralarda oturmadıgım ıcın balık saatı nedır ınanın hıc bır fıkrım yok bellı baslı meralar vardır ıllakı senın oturdugun yerde bence bu ısı ıyı bılen bırısınden yardım alsan daha ıyı olur sanırım yada kalabalık balık tutan yerlerı bır goz at fıkır sahıbı ol .