Karadeniz // Levrek..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok keyifli anlatım, harika bir rapor olmuş, ellerinize sağlık, rastgelsin devamına 🙂

Tebrikler, yeni takımla ilk spin avında böyle balık yakalamak herkese nasip olmaz,Şansın daim olsun..

Tebrik ederim. Uzun süredir bu şekilde bir rapor okumamıştım. Av sırasında yaşadığınız heyecan ve av detayları içinde teşekkürler, avlarınız ve heyecanınız daim olsun.

Tebrikler. Av sırasında yaşanan heyecanı okuyuculara aktaran raporların tadına doyum olmuyor. Sayenizde aynı heyecanı biz de yaşamış oluyoruz. Güzel anlatımınız için teşekkür ederiz.

Çok keyifli anlatım, harika bir rapor olmuş, ellerinize sağlık, rastgelsin devamına 🙂

Tebrikler, yeni takımla ilk spin avında böyle balık yakalamak herkese nasip olmaz,Şansın daim olsun..

Resimler ve anlatım şahane.Tebrikler

Tebrik ederim. Uzun süredir bu şekilde bir rapor okumamıştım. Av sırasında yaşadığınız heyecan ve av detayları içinde teşekkürler, avlarınız ve heyecanınız daim olsun.

tebrikler bizede nasip olur inş.diğer arkadaşlarında dediği gibi o anda yaşadığınız duyguyu bizede hissettirdiniz

Tebrikler çok güzel av süper rapor 🙂

Tebrikler. Av sırasında yaşanan heyecanı okuyuculara aktaran raporların tadına doyum olmuyor. Sayenizde aynı heyecanı biz de yaşamış oluyoruz. Güzel anlatımınız için teşekkür ederiz.

Teşekkür ederim.🙂 Sağolun..

Tebrik ederim devaminin videolar esliginde gelecegini umuyorum 🙂)

Video benim için zor gibi. Genelde tek olduğum için o anı kaydedemiyorum. Bi dahakine kenara aldıktan sonra çekeceğim.🙂

bereketli olsun usta bu aylarda güzel bir balık tebrik ederim

Teşekkür ederim. Sağolasın.😉

Son düzenleme:
Back