Karadenizde lrf önerisi

Yusufsahinn67

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Merhabalar bundan daha önce yine yardım istemiştim gruptaki bir abim teşekkürler yardımcı oldu şimdi yine yardım istiyorum lrf olta almak istiyorum 3000 3500 bütcem var gibi toplam yaptığım araştırmalarda fujin sniper 06-8 gibi düşündüm ama kimi insanda iyi bir kamış olmadığını söylüyor istavrit de tutmak istiyorum eğer olursa eşkina gibi balıklarda denemek istiyorum ne alabilirim

Merhabalar. o bütçelerde Daiwa legalis , okuma epixor gibi seçenekler mevcut değerlendirebilirsin. ama 400 500 tl daha altı olsun dersen fujin theone - pandora smoke - daiwa samorai seçeneklerinede bakabilirsin.

Merhabalar bundan daha önce yine yardım istemiştim gruptaki bir abim teşekkürler yardımcı oldu şimdi yine yardım istiyorum lrf olta almak istiyorum 3000 3500 bütcem var gibi toplam yaptığım araştırmalarda fujin sniper 06-8 gibi düşündüm ama kimi insanda iyi bir kamış olmadığını söylüyor istavrit de tutmak istiyorum eğer olursa eşkina gibi balıklarda denemek istiyorum ne alabilirim
istavrit için düşünüyorsan fujin the one serileri çok iyi ajigo gibi diyorlar tek farkı fiyatta diyenler çok istavrit için 0,2-3 gr olması lazım bide yanına 800 500 lük veya 1000lik bi makine koyarsan bide iyi bir ip sararsan güzel olur

3500 lira bütçe kamış için mi, takım için mi? Eğer kamış içinse pandora smoke, fujin black swan, the one, ryuji Voltage gibi modellere basabilirsiniz. Bütçeyi arttırma şansı varsa major craft solpara modellerine bakabilirsiniz.

Bütçe takım içinse naçizane tavsiyem öncelikle bütçeyi biraz daha arttırabileceğiniz zamanı beklemeniz olur. Yine de alacaksanız fujin sniper yerine wily nash 0.5 5 daha ideal bir seçim olacaktır diye düşünüyorum.

Back