Karagoz avı 2 dev

Verdiğiniz emek ortada. Başarınız ortada. Bir söz var çok hoşuma gider. BAŞARIYA GİDEN HİÇ BİR YOL KOLAY DEĞİLDİR.

Yolunuz daima açık olsun.

Evren kardeşim, dediğin gibi,böyle balıklarda, ancak böyle zorluklar ve emekler karşılığında yakalanıyor.Bu da herkesin yapabileceği işler değil.Karagöz denilince ilk aklıma sen geliyorsun, yine çok güzel balıklar yakalamışsın, tebrik ederim..

Evren kardeşim, dediğin gibi,böyle balıklarda, ancak böyle zorluklar ve emekler karşılığında yakalanıyor.Bu da herkesin yapabileceği işler değil.Karagöz denilince ilk aklıma sen geliyorsun, yine çok güzel balıklar yakalamışsın, tebrik ederim..

Yahya abi çok sağol. Teşekkür ederim yakinda bir Org gelebilir haberin olsun.

Verdiğiniz emek ortada. Başarınız ortada. Bir söz var çok hoşuma gider. BAŞARIYA GİDEN HİÇ BİR YOL KOLAY DEĞİLDİR.

Yolunuz daima açık olsun.
Gerçekten dediginiz gibi.cok Teşekkürler sağolun. Sizlere.de rastgele

Arkadaslar hepinize teşekkür ediyorum.fakat ben bir çok bölgede av yapıyorum. Gecelerim gündüzlerim karışıyor. .sürekli ava gidiyorum haftada 3.4 gece ve hepsi uzak ve zor bölgeler. Bununla birlikte sabaha kadar bekleyip çok boş dönüyorum. Ve o akşam işten sonra yine ava gidiyorum yine sabaha kadar soğukta yağmurdan sonra yine boş dönüyorum. Bu devamli tekrarliyorum. Yani balıklar resmim en son is.benim levrek ve Karagöz için verdiğim 3 avimda mücadele normal bir amatör göre 3 ay demek.bir balığı 15 saat.ten fazla beklediğim günlerin sayısı senelerce..anlicaginiz Gerçekten kolay değil. Denemesi yaparız fakat bunun sonunda bu işten Normal bir Insan soğur.kar yagarken. Balık yok ken balığa gidip ertesi akşam yine boş dönüp. 3 cü aksami yine soğukta gecenin yarısı yataktan acaba kaç kişi uyanır ve balığa gider.ve sabahta eli boş uykusuz ve yorgun ise gitmek nedemek bilirmisiniz. Şimdi yazıyorum fakat dışardaki ezan şahit. Bu yazıyı bitirip kostek bagliyip gece yine balığa gidicem.demek istediğim gerçekten zor ve mücadele isteyen bir av.ve artık senetlerin tecrübesi ve yanimda kişi en ufak bir hatası sabaha kadar boş beklemek demek.kayada spor Aykan ile karis karis yürümek. Telefon sessizce. Sigara yok.konusma yok .yürüme yok.isik yakmak yok.karanlikta iğne bağlamak.yemi hissederek takmak saymakla bitmez sizleri düşündüğüm için biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Herkese saygı ve sevgilerimle
Üstadim. Bu yazdiklarinizdan sonra saygi ve takdirim bir kat daha yukseldi. Sadece avda yasadiginiz zorluklardan oturu degil, mutevazi ve samimi anlatiminiz icin.

tebrikler çok güzel av olmuş.dalgıçları bile kıskandıraçak irilikte...
senelerdir eşkina avına giderim ,son senelerde bilinçsiz avlanmadan küçük balıkların heba olmasından dolayı baya soğudum.karagöz tutmayı çok heves ettim açtığınız tüm bu balıkla ilgili konuları okudum hatta kıyıdan karagöz avcılığı konularını hatim ettim.yabacı dil bilmem ama isponyolların sargoz avlarını çokça izlerim ,nasıl takımlar kullandıklarını,nerelerde av yaptıklarına kadar gözlmlerim.yemlemeye muazzam önem veriyolar bu bilinç bende ve hobidaşlarımızda daha henüz yeterince gelişmedi düşüncesindeyim.
onca senedir kartalda belirli bir yerden eşkinaya atarım karagöze daha bir yada iki defa denk geldim o da el kadar bile değildi.siz gibi ustaların şu avlarını görmesem karagözün nesli tükenmiş derdim.
çok imreniyorum yaptığınız avcılığa ve çok da taktir ediyorum.trofe boyutundaki bir karagözün oltayla çekilmesi insanın ayaklarını tir tir titretecek zevkte ve zorlukta olmalı.
bu balık için sanıyorum kilometre yapmak lazım,eksik olduğum taraf bu.ama taşını bilmedikten sonra galiba çok zor.umarım bende böyle güzel avlar yapabilirim.
emekleriniz için teşekkürler.

Back