Karagöz Ve Lüfer Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İste av buna derim ben 🙂
Evren kardeşimle uzun uzun konuştuk bu avı.Meraya karagöz inmiş haliyle misafirler de ağır olmuş.Mustafa abim eline yakışmış karagöz hani 🙂
Daha iyi avlara hep beraber inşallah... Selamlar.

İste av buna derim ben 🙂
Evren kardeşimle uzun uzun konuştuk bu avı.Meraya karagöz inmiş haliyle misafirler de ağır olmuş.Mustafa abim eline yakışmış karagöz hani 🙂
Karagöz kokusunu alınca nasılda gelmiş 😛

İste av buna derim ben 🙂
İşte bir diğer usta'da burada. 🙂

@Sargoz35
Canım kardeşim merhaba;
Seni uzun aradan sonra buralarda görebilmek çok güzel,umarım avlarınıda burada paylaşma şansı bulursun ve tüm yeni ve eski üyelerde bu güzelliklerden ve derin bilgilerden faydalanabilir.

Mehmet kardeşim;
Bu gün benim kulaklarımı çınlatmışsın aldım haberini,bizde uzunca senin kulaklarını çınlattık,ama öyle,ama böyle inşallah birlikde avlanma şansı bulacağız ve Rabbimde nasip eder inşallah. 🙂
Avımızı beğenmiş olmana sevindim,Evren ve kendi adıma çok teşekkür ederim.

Tebrik ederim. Gerçekten çok güzel balıklar. Afiyet olsun. Birde sorum olacak. Lüferleridemi yemli aldınız ve yem olarak ne kullandınız.

Tebrik ederim. Gerçekten çok güzel balıklar. Afiyet olsun. Birde sorum olacak. Lüferleridemi yemli aldınız ve yem olarak ne kullandınız.
Mesut teşekkür ederim.
Lüfer için rapala çalıştık,at çek ile aldık.
Sahte marka model hatırlamıyorum,acık renk-mavi-yeşil-gri tonlar çalıştı.

Mustafa abi peki bir şey daha sorayım. Rapalayı surflemi, spinlemi çalıştınız.

Back