Karanlıkta klipsli fırdöndü uçtaki klavuza çarpmadan geldiğini görebilmek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzyville
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozzyville

Aktif Üye
Tepki
9
Ödül
28
Selamlar, geçenlerde ışık olmadığı için tenha olan bir yerde avlanmak istedim fakat fırtöndü her defasında klavuza girene kadar sarıyordum. Sormak istediğim nasıl bir şey yapmalıki karanlıkta suyun içinde fırdöndünün geldiğini görebileyim. Aklıma şu kamış ucuna bağladığımız ışıklardan takmak geldi ama o da balığı ürkütür mü ? Teşekkürler.

Fırdöndünün önüne klavuzun içine girmeyecek büyüklükte halka veya boncuk takın, sorununuzu çözersiniz...

Hızlı sarımda verebilir, ben senelerdir bu şekilde kullanıyorum ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım...İstersen klavuzun içinden geçmeyecek büyük bir klips'de kullanabilirsiniz...

Fosforlu boncuklar var onlardan takarsanız hem porselen zarar görmez hem de kendini belli ediyor karanlıkta dahi.

Surecatch Lumo Tube (gerçi ben başka amaçlarda da kullanıyorum. Çok amaçlı bir ürün diyebiliriz)

Small Medium ve Large ölçüleri var.

578_ls.jpg

(link)

Bana gore en zararsiz cozum stoper en uctaki halkaya geldiginde 1-2 denemeden sonra alisirsiniz ayrica eristelik yerlerde atcek yaparken rapalanin 1-2 metre onune stoper koyarsaniz rapalanizi yosun ve iliskenkere karsi korumus olursunuz her daim rastgele sevgiler

Güzel bir konu açılmış. Bu sorun benimde canımı sıkıyordu. Öneriler ve video için teşekkür ediyorum. Rastgele...

Back