Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karar sızım... Makine konusunda daiwa veya okuma

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yeni takim in açılışını, turna avı nın açılışı ile birleştirip,

1 Nisan Tarihi ile bende ipini koparmış dana gibi çevredeki avlaklara saldırdım. avlaklara saldırdım diyorum çünku birkaç yere keşif amaçlı gittim. Keşif amaçlı diyorum :) çünkü Rüzgar müthişti, bunun üzerine rüzgar da avlakda debeleceğime gezeyim dedim. nereye gittiysem gelenler gidenler olta atacak yer arayanlar ve abartı olta atanlar. insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...

neyse nasibimizi aldık açılışımızı yaptık, yeni takim in rahatlığı ile sezonun ilk balığının heycanı hakkıkaten yaşadım...

ardından bu kalabalıkta hiç zorlamaya gerek yok diye ev yolu tuttum...

cümleye rastgele...
20170401_090735.jpg 20170401_091012.jpg 20170401_092238.jpg IMAG0866.jpg Screenshot_2017-04-02-14-53-51.png

B

BS Okuru

Misafir
yeni takim in açılışını, turna avı nın açılışı ile birleştirip,

1 Nisan Tarihi ile bende ipini koparmış dana gibi çevredeki avlaklara saldırdım. avlaklara saldırdım diyorum çünku birkaç yere keşif amaçlı gittim. Keşif amaçlı diyorum :) çünkü Rüzgar müthişti, bunun üzerine rüzgar da avlakda debeleceğime gezeyim dedim. nereye gittiysem gelenler gidenler olta atacak yer arayanlar ve abartı olta atanlar. insan gittiğine gideceğine pişman oluyor...

neyse nasibimizi aldık açılışımızı yaptık, yeni takim in rahatlığı ile sezonun ilk balığının heycanı hakkıkaten yaşadım...

ardından bu kalabalıkta hiç zorlamaya gerek yok diye ev yolu tuttum...

cümleye rastgele...
Ekli dosyayı görüntüle 54690 Ekli dosyayı görüntüle 54691 Ekli dosyayı görüntüle 54692 Ekli dosyayı görüntüle 54693 Ekli dosyayı görüntüle 54694
Tebrikler Mustafa abi güzel balık bende nasipse Salı günü açacam sezonu İnşallah.. :) Rastgelsin..

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Mustafa Bey , Devamı da gelir İnşallah....
Kısmetiniz , nasibiniz bol olsun , Rast gelsin diyelim.

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Mustafa abi güzel balık bende nasipse Salı günü açacam sezonu İnşallah.. :) Rastgelsin..
size de rastgele... naçizane eğer at çek ile avlanacak sanız, yemli ava bişi diyemem, Cumartesi günündeki avdan gözlemim balık henüz canlı değil... ancak otluk kısımlar da kısmen iş yapıyor... yada bana öyle geldi... :)