Karar veremedim..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysaglam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de CI4+ 4000XG tavisye ederim. 5000'lik spin için ağır olur.

Öncelikle ya Allah Bismillah.. İlk yazıma bu şekilde başlayayım.

Dostlar iyi akşamlar.

Orta halli bir spin makine için arayış içerisindeyim. Bu tip alışverişleri hep internetten yapan biri olarak semtimdeki balık marketinin çıkardığı fiyatlar karşısında hem şaşkınım hemde sevinçliyim. Lakin iki makina arasında kaldım.

Shimano Stradic CI4+ 4000XG fiyatı 750 TL
Shimano Stradic C5000XG fiyatı 690 TL

Sizce hangisini tercih etmeliyim.

Yardımınız ve yorumlarınız için çok teşekkürler..
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Benim şahsi düşüncem 4000 lik makinadan yana.Bu arada benimde dikkatimi çeken makinaların fiyatları oldu.Çok dip fiyatlar gibi.Gerçekten bir yanlışlık yok demi?

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.Benim şahsi düşüncem 4000 lik makinadan yana.Bu arada benimde dikkatimi çeken makinaların fiyatları oldu.Çok dip fiyatlar gibi.Gerçekten bir yanlışlık yok demi?

Hoşbulduk. Bende o yüzden şaşırdım. İnternetteki fiyatları görünce CI4+ fiyatı bedava gibi geldi 🙂)

Hatta buradan bir arkadaşın Shimano Biomaster sw4000xg ikinci el makinesine 700 TL teklif ettim. Henüz bir dönüşü olmadı. Yoksa akşama sıfır Stradic CI4+ 4000 leneceğiz sanırım..

Stradic CI4+ 3000 xg makina aldığımdan beri , stella 4000 xgfi yedek olarak duruyor. Alın pişman olmazsınız.

Fotoğraflara baktım ama fiyat göremedim merakda ettim 🙂 benim fikrimde stradic ci4 derim 2500 luk kullanıyorum spinde 35 cm lüferi sıfır zorlanmayla çıkardı hafiflik olarak tavsiye ederim fotoda yanlış görmediysem 3000 lik var dükkanda oda olur hafifliği göz ardı etmeyin derim uzun sure at cek yoruyor gerçekten insanı

Allah utandırmasın.. Makineyi aldım. Shimano Stradic CI4+ 4000XG-B 750 TL

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    50.2 KB · Okunma: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    52.8 KB · Okunma: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    64.7 KB · Okunma: 42
  • image.jpg