Karbon misina önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omerkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omerkk

Üye
Tepki
12
Ödül
13
Karadeniz de Samsunda kullanabileceğim aşağıda ki kayışlara uygun kaliteli karbon misina önerisi alabilir miyim?

Samsun'da genel olarak bulunan türler
Levrek Somon Alabalık Hamsi Mezgit Lüfer İstavrit Çinekop Kefal Lüfer Zargana

Kayışlar: Okuma LRF 2-12 gr ve Fuel Spin 15-40gr

Floracarbon veya mono misinadan bahsediyorsanız kullanmayalı çok uzun zaman oldu takip ettiğim bir alan değil malesef yardımcı olamayacağım

Daiwa prorex oldukça kalitelidir. Ama bunu lider olarak kullanmalısınız. Altına ip sarılmalıdır. İp 0.8 0.10 mm olabilir, önüne de fluorocarbon misinadan 3 metre kadar lider yeterli olur. Tamamına fluorocarbon sarmak çok maliyetli olur.

Daiwa prorex oldukça kalitelidir. Ama bunu lider olarak kullanmalısınız. Altına ip sarılmalıdır. İp 0.8 0.10 mm olabilir, önüne de fluorocarbon misinadan 3 metre kadar lider yeterli olur. Tamamına fluorocarbon sarmak çok maliyetli olur.

Herkese merhaba tekrardan
Fujin Hex Braid 4x 300mt Multicolor İp Misina aldım 0.16 mm (0.14 hiç bir yerde yok) 312 TL ye aldım.
Fujin Hex FC carbon misina 0.28 aldım 228 TL ye aldım.

Gece 12 olmadan bir adet poper almak istiyorum yada uygunlarından 2 adet çünkü 200 tl indirim kuponum var 15-40gr spine ne almalıyım genel kullanımda üzmeyecek denizde ve tatlı suda?

Hangi siteden alman lazım Ömer onu da yazarsan yardımcı olmaya çalışalım gerçi benim su üstü ile daha siftahım yok, ama en azından renk tavsiyesi verebilirim.

Hangi siteden alman lazım Ömer onu da yazarsan yardımcı olmaya çalışalım gerçi benim su üstü ile daha siftahım yok, ama en azından renk tavsiyesi verebilirim.
Pazaramadan bakıyorum şuanda bir liste yaptım görebildiğim kadarıyla alabileceklerim

Ryuji Sandworm 11.5cm 12gr + 10gr veya 15gr arası jighead
Fujin Shady 10cm 7gr + 10gr veya 15gr arası jighead
Kendo BT Minnow 110S 11cm 21.4gr
Savage Gear LB Sandeel Curltail 10 cm 5 gr + 10gr veya 15gr arası jighead
Fujin Salt Popper 30gr
Fujin Elnino 13cm 31.5gr
Fujin La-Nina 24gr
Fujin Venom 20gr
Kendo Zero Arise Pencil 21gr

Biraz silikonum var marketten falan aldığım bir çok renk var jighead yok onun dışında spinde sadece somon vs için kaşık var 2 3 tane

Renk öneriniz var mıdır yada hangisini almalıyım?
Kendo zero da gündüz için 22-23 nolu renkler , gece için 13-24-31 renkler , fujin venomda trans iwashi ve uv green sardine rengi , genelde bunları herkes tavsiye ediyor, senin kamışına da ağrılıkları uygun .

Kendo zero da gündüz için 22-23 nolu renkler , gece için 13-24-31 renkler , fujin venomda trans iwashi ve uv green sardine rengi , genelde bunları herkes tavsiye ediyor, senin kamışına da ağrılıkları uygun .

Savage gear Sandeel Surf Walker almaya karar verdim 23gr white flash, blue sardine, sandeel ,pink flash hangisini almalıyım?

Back