Karşıyaka Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omer42

Aktif Üye
Tepki
280
Ödül
73
Merhabalar

Babamın rahatsızlığı dolayısıyla izin alıp İzmir'e gideceğim yarın. Bir süre yanında kalmayı planlıyorum

Kalacağım lokasyon Karşıyaka Mavişehir Selçuk Blokları, önünde bir de dere var ama balık var mı bilmiyorum lakin sahile yakın.

Bu bölgede spinle veya lrf hangisi ile av yapılabilir, yemli atmayı düşünmediğim için ya 2.70 10-35 gr olan spin kamış veya 2.10 2-12 gr lrf kamışımdan birisini veya tavsiyelerinize bağlı olarak ikisini birden götürmek istiyorum.

Slikon, sahte secimim ne olmalı

Yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba,

Öncelikle babanıza geçmiş olsun.

Her iki takımınızı da alabilirsiniz yanınıza. Biz genellikle 8 - 12 gramlık su üstü sahteler ve silikonla avlanıyoruz oralarda. Dümdüz denize yürüyüp Mavişehir Balıkçı Barınağı'na ulaşırsınız. Barınağın solundan Bostanlı Vapur İskelesine kadar her yerde levrek için atabilirsiniz. Ayrıca Bostanlı Barınakta kayalara çıkıp mini jiglerle istavrit kandırabilirsiniz, özellikle sabah suyunda.

İzmirli forum arkadaşlarımızın olduğu bir whatsapp grubumuz var, özelden telefon numaranızı atarsanız bana oradan daha seri yardımcı olabiliriz.

Selamlar 🙂

çok teşekkürler öncelikle iyi dilekleriniz için.

Yarımcı olduğunuz için de teşekkürler, biraz eski kafalı olduğum için whatsapp daha doğrusu akıllı telefon kullanmıyorum ancak verdiğiniz bilgiler benim için yeterli derece kafi.

Umarım yarından sonra geldiğim zaman hastaneden fırsat bulursam forumdan yazacağım size, eğer fırsat bulursanız sahilde size isteğinize göre bir kahve veya bira ikram etmek de isterim.

selamlar,saygılar 🙂

Tamamdır, bir sabah beraber avlanabiliriz, haberleşiriz 🙂

Back