Kartal İstavrit Avı Organizasyonumuz Gerçekleşti 11.06.2011 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi Güzel Bir Av Organizasyonu Oldu Tuttugum Balıklara Orda Bakmamıştım Burda Hakket Güzelmiş Birde Canlı Tutup Akabinde Yemek Daha Güzel Oldu 🙂 Herkes Çok Neşeli Çok İçtendi Ben Bu Kadar Kaynak Olacagını Tahmin Etmemiştim Hava Soguksa da Sohbet Muhabbet Çok Sıcakdı Gerçekten Bu Kadar Samimi İçten İnsan Ugraşsa Bir Araya Anca Gelir.

Hele Akşama KAdar Mustafa Abinin Balıklarını Almaya Çalişmaları Mustafa Abininde Vermeyişi Görülmeye Değerdi 🙂 Ama Mustafa Abimiz Kızmasın Sevdikleri İçin 🙂

Orda Bulunan Herkese Samimiyet ve İçten Davranışları İçin Çok Tşk Ederim.

Nice Nice Nice Nice Avlarda Görüşmek Üzere Diyorum.

Erdem AKKAYA

Ankara / İstanBuL

Tüm dost ve arkadaşlarımı tebrik ederim,
Mustafam uğraşlarım boşa gitti demekki 😀😀😀😀 şaka bir yana güzel bir organizasyon olmuş,aranızda olamadım iyileşir iyileşmez tekrar aranızda olacağım inşallah 😉

Tüm ekibi kutluyorum gayet güzel geçmiş keşke ben de olabilseydim aranızda ah ahhh😀 Faruk Ustam mangalı konuşturmuş yine 😀 Balık da varmış ne güzel patır patır almışsınız kuru fasulyeleri 😀

Mustafa abimin belalısı Aytaç abim de oradaymış kimbilir neler oldu kaçırdık valla 😀
Şeref abi İzmirden geldiğini belli etmiş şort filan gayet güzel🙂 Sonuçta çok güzel bir org olmuş tebrikler🙂 Tshirtleri güneşli havada giymek nasip olur İnşallah😀😀

Salih abinin yagmurluklar da baya iş görmüşler😀

Ben öğleden sora uğrayıp ayrıldım. Asıl amacım akşam organizasyonuna katılmaktı ama Tren yerine uçağı tercih eden karımı karşılama işi çıkınca katılamadım.
Çok şeyin kaçtığı belli ama yapacak bir şey yok maalesef.

Ben aslında hep İstanbul'dayım Selahattin. İzmir işi başka bir işti.
Şimdilerde bir de Çanakkaleli olmak durumundayım. 🙂

Vayy be kaçırmışım güzelliği 🙁

Ben burnumun dibindeyken kaçırdım. 😀

Valla ne yazayım bilmem ki ,Mustafa Hunter org. yıldızı ,org. rekortmeni iyiki yapmışsın bu org. sevgili dostum ..

İyi bİr avlak daha öğrendik sayesinde bu gün yine ben oradaydım 3 kg istavrit az önce misafirlerimin eşliğinde tüketildi .. dün avlanmadım zaten av yapmak için gitmemiştim.. dostlarla ne zamandır bu şekil bir muhabbeti özlemişim ,çok keyif aldım en kısa zamanda tekrarlanması dileklerim ile ... arayı fazla açmadan 😉.. gelemeyen arkadaşlar hakikaten çok şey kaçırdı 🙂🙂

Felekten çalınan güzel bir gün daha...Sizler adına sevindim.İyi balık yakaladığınız belli oluyor,anlaşılan balıkçı teknesi kiralanmış organizasyona 😀
Canım çekmedi desem o mangalın üstündekilere,yalan söylerim.En yakın zamanda bende kraça mangal yapacağım Ege usulü 🙂 alacağınız olsun...Organizasyona katılan arkadaşlara İzmir'den çok selamlar...

kıskanılcak hareketler bunlar 🙂 tüm abilere tebrikler..

gördüğüm kadarıyla o mera gece sessizliğinde süprizlerede gebe 🙂

içlerinde en bol ,en sırma saçlı ,saçı beline kadar inen benim arkadaşlar herşey çok güzeldi tişördü gördüm anındada giydim üzerime insanın yürüyüşü bile değişiyor giyen bilir🙂 güzel bir gündü bidahaki nezaman?

guzel org olmus harıka resımler katılan herkezı tebrık ederım her avınız boyle daım olsun

Back