Kartal İstavrit Avı Organizasyonumuz Gerçekleşti 11.06.2011 Cumartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bir gün gelirim elbet banada org yapmayında göreyimmmmm👍👍😀😀😀

10 agustos o zaman 😀 bekleyin izne geliyorum

Takvime bakmadım ama kesin Ramazan'a denk geliyordur. 😀

Dün aradın beni telefonla,belliki çok özlemişsin beni 😀😀
Sen gel kardeşim hele,nasıl giderken sana özel organizasyon yaptıysak,dönüşündede özel organizasyon yapacağım,Hemde Bursa kılıç kalkan ekibinide getireceğim. 😀

Gel özledik.

neler kaçımışız nelerde haberimiz yok inanın tek tek bakarken neredeyse gözlerim dolacaktı 😱 şu işlerimiz yokmu hayatın yaşanacak güzelliklerini elimizden almıyormu uyuz oluyorum ama az kaldı artık HAMDİ bey ile HUNTER abimizin kapısında yatarım yakında 🙂 onlar nereye ben oraya artık

neler kaçımışız nelerde haberimiz yok inanın tek tek bakarken neredeyse gözlerim dolacaktı 😱 şu işlerimiz yokmu hayatın yaşanacak güzelliklerini elimizden almıyormu uyuz oluyorum ama az kaldı artık HAMDİ bey ile HUNTER abimizin kapısında yatarım yakında 🙂 onlar nereye ben oraya artık
Her zaman bekleriz Nihat 🙂

Nihat merhaba,
Geçen gün telefonda konuştuğumuz gibi bekliyoruz senide tez vakitde aramıza,sadece biraz işlerin rahatladığında buradan takipde ol yeter.

Takvime bakmadım ama kesin Ramazan'a denk geliyordur. 😀

Dün aradın beni telefonla,belliki çok özlemişsin beni 😀😀
Sen gel kardeşim hele,nasıl giderken sana özel organizasyon yaptıysak,dönüşündede özel organizasyon yapacağım,Hemde Bursa kılıç kalkan ekibinide getireceğim. 😀

Gel özledik.

ramazana geliyorsa iftara cagırısın hoşgeldin yemegi olmaz mı 👍😀

Back